Betöltés...

Red Velvet női tanga, S

Ár: 4.365 Ft

A vörös szín a dominancia erejét és a megszelídíthetetlen állati energiát egyesíti. A piros ruhás hölgyek felébresztik varázsukat , és rakétagyorsan felkeltik a férfi közönség figyelmét.
A virágzó tavaszi rétre emlékeztető romantikus minta elkápráztatja a gyengéd női lelket. A hölgyek élvezni fogják az érzéki és selymes fürdőt a finom szirmok áradatának köszönhetően.



A Kifinomult szabású tanga felfedi a női javakat, és villámgyorsan vonzza a férfiak érdeklődő pillantásait. Uraim, érintse meg csupasz seggét néhány melegen, és hívja fel partnerét a féktelenebb játékra.
A fehérnemű bő szegélye feltárja a női privát részeket, amelyek az esti csábítás során erős fegyverré válnak. A szenvedélyes pároknak nem kell halogatniuk a vetkőzést, és szívesen engednek az erotikus hangulatnak.



A puha Csipke anyag álomszerűnek és gyengédnek tűnik. Ezenkívül A szövet áttetszősége hangsúlyozza a modell provokatív voltát és érzékiségét.
Az elasztikus tanga tökéletesen alkalmazkodik az ívekhez, és maximális kényelemérzetet nyújt a nőknek. Hölgyeim, bújjanak bele egy szexi fehérneműbe, amely játékosan megmozgatja a férfiak fantáziáját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Red Velvet női tanga, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem