Betöltés...

String of Beads hajlékony fém dilator (8 mm)

Ár: 7.015 Ft

Merüljön el a játékklinikák titokzatos világában, és ingerelje az érzékeny húgycsövet a String of Beads tágító jéghideg gyöngyeivel. Rugalmas kialakításának köszönhetően remekül bevezethető, és minden férfi, aki eljön a domina szalonunkba, már az első lecke után imádja. A játékot ezért különösen a tapasztalt klinika szerelmesei fogják értékelni.

A 20 cm hosszúságú fémtágító intenzíven stimulálja a teljes húgycsövet és eléri a prosztatát . Az urak élvezni fogják a hűvös, izgalmas péniszfeltöltés elragadó érzését, miközben a mókás nővért és védtelen pácienst játszák.

Nagyra értékeljük a rugalmas kialakítást , melynek köszönhetően a készülék könnyen beilleszthető egy hajlított péniszbe. A tömör fém játékosan alkalmazkodik a férfi büszkeség természetes anatómiájához, csakúgy, mint a szilikon tágítók, amelyek minden kezdő első választása.

Különösen a kétféle méretű fémgolyók gondoskodnak az irritáció öröméről. A kisebbek, 6 mm átmérőjűek váltakoznak a nagyobb, 8 mm átmérőjűekkel. Ahogyan oda-vissza behatolnak, ezért az urak erős hullámot fognak érezni, amely a parttól messze viszi őket a viharos orgazmus tengerbe.

A Rozsdamentes acél , amelyből a String of Beads tágító készül, a játékklinikák szerves részét képezi, mivel fokozza az orvosi környezet szerepjátékának élményét . De különösen nagyra értékeljük a hipoallergén és nem porózus tulajdonságait, amelyek megkönnyítik a tisztítást és a karbantartást. Felforralhatja és elpusztíthatja az összes mikroszkopikus szennyeződést.

A tesztelők dicsérték a készülék végén található gyűrűt is, amely megakadályozza, hogy a teljes tágító becsússzon a húgycsőbe, és könnyebben kezelhető.

A fém anyaga vízálló . Egyszerűen mossa le a játékot a művelet után folyó víz alatt, vagy merítse az acélt egyenesen egy edénybe forrásban lévő vízbe, és hagyja sterilizálni a felületet.

A nagyobb labdák nyolc milliméteres átmérőjét különösen azoknak a férfiaknak ajánljuk, akiknek már van otthon kisebb méretű tágítójuk, és akik szeretnének erősebb érzéseket átélni játék közben. Kezdőknek ezért azt javasoljuk, hogy kisebb átmérőjű tágítót válasszanak .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "String of Beads hajlékony fém dilator (8 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem