Betöltés...

Intense Thrill fém dilator gyűrűvel makkra (7 mm)

Ár: 11.465 Ft

A lehető legtöbb pénisztágító játékkal szeretnénk rendelkezni, hogy a férfiak minden alkalommal másfajta stimulációt élvezhessenek a klinikai gyakorlatok során. A férfiak élvezni fogják az Intense Thrill fém tágítót, amikor nyújtja a húgycsövet, és a szilikongyűrűnek köszönhetően a makk mögött rögzítheti, hogy megakadályozza a péniszből való kicsúszást. A 7mm átmérőjű a haladóbb játékosok is tudják kezelni.

A fémgolyók hosszú sora a legkisebb mozdulatra is megrántja a péniszt. Tizenkettőt számoltunk meg belőlük, és ez egy halom adag öröm. A Dilator ezért örömmel fogadja azokat a férfiakat, akik élvezik az intenzív stimulációt. Tesztelőink érezték a golyókat, amikor áthaladtak a húgycsövön és különösen a prosztatán.

A játék hajlított alakú, amely a Van Buren típusú tágítókra jellemző, különleges görbületű, és ez a mély behelyezés során értékelhető. Mélyebben a testben a húgycső kanyarodik, és a görbe miatt könnyebben eléri a prosztatát. És bár a cső túl hosszú lehet az átlagos méretű péniszekkel rendelkező urak számára, a tágulás könyörtelen örömével kárpótolja őket.

Ha a férfiaknak sikerül a teljes szondát a péniszbe helyezniük, a másik végén finom rovátkák várnak a makk stimulálására.

A tágító magas minőségű rozsdamentes acélból készült. Ezt az anyagot azok a férfiak választják, akik szeretik a hűvös fém és az orvosi rendelő sterilitását idéző klinikai segédeszközöket.

A vízálló kivitel segíti a gyors karbantartást.

A tágítóhoz 2 szilikongyűrű tartozik, amelyekkel az eszköz a makkhoz rögzíthető. A gyűrű enyhén megcsípi a férfi makkját is, így az még jobban megduzzad és érzékenyebbé válik az ujjai vagy a nyelve érintésére.

Az Intense Thrill játékkal kapcsolatban nem találtunk hibát, de sajnáljuk, hogy állás közben kieshet a péniszből. De ez a nehezebb metál anyagok ára. Ezért javasoljuk, hogy az urak inkább üljenek vagy feküdjenek a klinikai játék során.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Intense Thrill fém dilator gyűrűvel makkra (7 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem