Betöltés...

Steel Spike fém dilator (4 mm)

Ár: 9.610 Ft

Egy keskeny, fém tágítót találni kezdőknek , recézett felülettel olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban. De mivel szeretnénk intenzív stimulációt adni a bátor kezdőknek vagy férfiaknak, akik egyszerűen csak kényelmesen viselik a kisebb tágítókat, ezért a 4 mm átmérőjű Steel Spike tágítót adtuk hozzá.

Egyenes formájának köszönhetően könnyen behelyezhető, a markáns bordák pedig a húgycsövet stimulálják a pénisz teljes hosszában. Ezért nem csak a játékklinikák szerelmesei találják hasznosnak, hanem azok is, akiknek már van otthon sima vagy szilikon bordás tágítója, és szeretnének egy erősebb stimulációt átélni, ami egy erősebb csúcsponthoz vezet.

A Steel Spike tágító 4 mm átmérőjével az egyik legvékonyabb eszköz a húgycső tágítására. Ezért elsősorban a kíváncsi kezdőknek alkalmas, akik szeretnék feszegetni örömük határait, ugyanakkor nem akarnak nyújtózkodni.

A Minőségi rozsdamentes acél steril orvosi környezetre emlékeztet. A játék ezért forró szerepjátékra hívja Önt betegként és szexi orvosként vagy nővérként. Emellett a fém készülékkel a hőmérséklettel is élvezheti a játékot , mert a tágítót vagy a hűtőben hűtheti, vagy meleg vízben melegítheti.

A tágító vízálló . Nem találsz rajta olyan varratot, amin keresztül befolyna a víz. Ezért játék előtt és után egyszerűen öblítse le folyó víz alatt. A buborékokkal teli fürdőkádban azonban jobb nem játszani a készülékkel. A szennyeződés bejuthat a húgycsőbe és kellemetlen gyulladást okozhat.

Kicsit csalódottak vagyunk azonban, hogy a Steel Spike tágítóban nincs hurok a jobb fogás és kezelhetőség érdekében. Ezért a tesztelés során néha előfordult, hogy a játék kicsúszott a zselésített kezünk közül . Néhány tesztelőnk azt is tapasztalta, hogy a tágító teljesen becsúszott a péniszükbe. De rögtön utána ismét kiment. Nem kellett mást tenniük, mint egy kicsit megfeszíteni az izmaikat, nyomni, és úgy húzhatták ki büszkeségükből a készüléket, mint nyulat a kalapból.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Steel Spike fém dilator (4 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem