Betöltés...

Fleshlight Dillion Harper Crush vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Dillion Harper amerikai pornószínésznő rajongói élvezni fogják a valósághű vaginamásolatát kézzel írt aláírással és intenzív belső szerkezettel. A szexjátékot tapasztaltabb, jó állóképességű férfiaknak ajánljuk, mert az erős recék még a legnagyobb alfahímeket is meggyötrik.

A Superskin elsőrangú anyag az egyik legrealisztikusabb a piacon. Hűen utánozza az emberi bőrt, amely puha és lágy tapintású.

Az erős, műanyag tok ellenáll a határozott szorításnak és a kemény behatolásoknak. Kihívja az urakat egy kéjes párbajra, tele vágyakkal és orgazmus-kitörésekkel. Alján egy forgószelepet talál, amellyel szabályozhatja a készülékben lévő vákuum mértékét.

A kifinomult négyzónás szerkezet a férfi büszkeség minden centiméterét kényezteti. Közvetlenül a belépés után az urak lágy dombocskákra számíthatnak. Ezek aztán átmennek a hüvely keskenyebb részébe, amely egy nő torkára emlékeztet. Utána a szabaddá tett makk egy kicsit szélesebb, körkörös barázdákkal ellátott kamrába hatol be, hogy végül elérje a hüvely utolsó részét, ahol az élvezet spirális örvénye várja.

A maszturbátor teljes életnagyságának köszönhetően az átlagon felüli méretekkel rendelkező urak elégedettek lesznek, illetve azok is, akik nem akarják megfosztani magukat az élethű örömöktől. A készülék hőszabályozási tulajdonságaival együtt a férfiak ugyanolyan erőteljes élményekben részesülnek, mint egy igazi nővel.

Tetszik nekünk a játék teljesen vízálló kialakítása. Ennek köszönhetően nemcsak az ágyban, hanem a zuhany alatt vagy a fürdőben is átélhet szexi pillanatokat.

Szabadalmaztatott technológiáinak köszönhetően a Fleshlight az egyik legjobb erotikus játékok gyártója lett a világpiacon. Ezért a másolat minőségi kivitelezésére számíthat, és megfelelő kezelés esetén hosszú élettartamra is.

De mivel semmi sem tökéletes, két apróságot kifogásolunk, amelyek nem nagyon tetszettek nekünk a tesztelés során. Ahhoz, hogy megszerezze az egyik Fleshlight művaginát, kicsit mélyebbre kell nyúlnia a zsebében. Továbbá karbantartás alatt nagy adag türelemmel kell rendelkeznie, mert a Fleshlight vagina gondos tisztítást és rendszeres púderezést igényel. De tudjuk, hogy ezeket megéri a precízen kidolgozott, valósághű játék.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Dillion Harper Crush vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem