Betöltés...

SKYN Original – latexmentes óvszerek (144 db)

Ár: 31.470 Ft

A SKYN latexmentes óvszert nemcsak a latexallergiában szenvedők fogják szeretni, hanem mindazok, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a szexből egy óvszerrel. A forradalmian új poliizoprén anyag puha és selymes tapintású. Vékony falainak köszönhetően minden eret és redőt érezni fog, mintha nem használna semmilyen védelmet.
Aki keni, annak megy. Ezért a gyártó alaposan besíkosította a SKYN Original óvszereket. Sima és gondtalan menetre számíthat, amely a gyönyör csúcsára viszi el.



A klasszikus, anatómiai forma megkönnyíti az óvszer használatát, amely könnyen és gyorsan alkalmazkodik a pénisz ívéhez. Az urak jól érzik magukat szex közben, mintha semmit sem viselnének.
A mega nagy, 144 db-os óvszercsomag nagyon sokáig kitart. Ezért hisszük, hogy főleg szenvedélyes egyének értékelik majd az óvszereket, akiknek gyakran üres a zsebük és a kéjfiókjuk. Ezzel a nagy készlettel már nem kell hetente új csomag óvszerért szaladgálniuk a boltba.



Csak a kicsit magasabb árat fájlaljuk, ami sajnos az innovatív anyagok és a forradalmi gyártási módszer adója. De megtapasztaltuk, hogy a SKYN Original óvszer ezt megéri. Kiváló minőségű kivitelezésük és fényűző csomagolásuk gondoskodik az intenzív szexről, amelyet semmi sem fog zavarni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Original – latexmentes óvszerek (144 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem