Betöltés...

SKYN Unknown Pleasures – latexmentes óvszerek (42 db)

Ár: 13.455 Ft

A szenvedélyesebb párok megtalálják a nekik valót a SKYN márkájú óvszerek exkluzív választékával. Latexmentes filozófiájukat az allergiások és az intenzívebb élményre vágyók egyaránt értékelni fogják.
A 42 óvszerből álló luxuskészletet egy nagy doboz csokoládéként is élvezheti. Minden további élvezet ingerli az egész test sejtjeit, és kitágítja szexuális látókörét.



Milyen meglepetések várják a csomagban? Kezdje például a SKYN Cooling óvszerrel és annak mentolesszenciás, hűsítő síkosítójával. Ha szeretne egy kicsit beindulni, nyúljon a SKYN Warminghoz, ami a meleg síkosítófürdőnek köszönhetően még a legnagyobb fagyoskodókban is felpörgeti a vért. A SKYN Tingling óvszer serkentő-bizsergő hatással őrült menetre csábítja partnerét. Illatos koktélmánia következik a SKYN Cocktail Club ízesített darabjaival és egzotikus hármassal: Piña Colada, Cherry Sunrise vagy Passion Daiquiri. A bordázott SKYN Intense Feel modellel való szórakozás a boldog őrület állapotába juttatja a párokat.
A SKYN óvszer vékony falai természetesen átölelik a férfi büszkeségét. Az urak így azt az érzést fogják átélni, mintha teljesen meztelenek lennének, és semmi sem akadályozza meg őket az erős orgazmus felé vezető úton. Az anatómiailag kialakított óvszer gyengéd síkosítással kényezteti a péniszt.



Ajándékozzon partnerének valami e4xtrát a születésnapjára, például az elegáns SKYN Unknown Pleasures dobozt. Minden este irányított óvszerkóstolót végezhetnek együtt. Melyik modellt próbálná ki először?
Egy nehéz nap után megfelelő jutalmat érdemel. Mit szólna egy kis bűnös szünethez? A SKYN Unknown Pleasures óvszerek bár kicsit laposabbá teszik a pénztárcáját, de a legvadabb erotikus fantáziákat is teljesítik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Unknown Pleasures – latexmentes óvszerek (42 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem