Betöltés...

SKYN 5 Senses – mix latexmentes óvszerek (5 db)

Ár: 1.945 Ft

Az ausztrál SKYN márka szórakoztató keverékét kínálja a SKYN 5 Senses latexmentes óvszerek formájában. A bátor úttörők maguk fedezik fel a SKYN varázslatos világát.
A SKYN 5 Senses óvszer minden érzékszervet felébreszt. Hegyezze a fülét, és tartsa nyitva a szemét, mert a márka divatbemutatója hamarosan kezdődik.



A SKYN Intense Feel büszke kis, felszíni bordáira, amelyek minden párnak intenzív orgazmust biztosítanak. A SKYN Elite óvszer ultravékony falai gyengéden átölelik a péniszt, és érzéki szexuális élményt nyújtanak a férfiaknak. A SKYN Hot modell melegítő síkosítója mindkét partnert meleg fürdővel melegíti fel. Jobban szereti a hideg zuhanyt? A Menthol SKYN Cool és hűsítő hatású síkosítója jeges fuvallattal frissít fel. A SKYN Cocktail club desszert az ötfogásos menüt egy csepp vegyes Daiquirivel zárja, amely változatossá teszi az orális játékokat.
Az anatómiai formának köszönhetően az óvszer könnyen felhelyezhető, és gyönyörűen tapad a péniszhez. A párok így az intimitás és a biztonság kellemes érzését élvezhetik.



Tanácstalan, hogy mit ajándékozzon a párjának? Mit szólna, ha sétálna az Édenkertben a SKYN 5 Senses óvszerekkel. Minden nap haraphat egyet a bűn almájából és élvezheti a tiltott gyümölcsöt.
A SKYN 5 Senses óvszerei megnyitják a kapukat egy másik dimenzió felé. Kicsit több pénzbe kerülnek, de ki tudja, talán felfedezi általuk a 6. érzékét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN 5 Senses – mix latexmentes óvszerek (5 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem