Betöltés...

SKYN Intense Feel – latexmentes óvszerek (3 db)

Ár: 1.490 Ft

Ha nem rajong a latexért, próbálja ki a már ismert SKYN márkát. Latexmentes óvszereik különösen az allergiában szenvedőknek tetszenek.
Az anatómiai formának köszönhetően a pénisz könnyen becsúszik az óvszerbe. Ezenkívül a síkosítás megkönnyíti a hüvelybe való behatolást olyan esetekben, amikor nincs kéznél síkosító gél.



A felszínen lévő kicsi, de kiemelkedő recék fokozzák a stimulációt, és a partnerek közös orgazmus formájában tűzijátékra indulnak.
Az óvszer vékony falai természetes szexérzetet adnak a férfiaknak. Egy romantikus wellness hétvégét tölt el a hegyekben? Használjanak egy csepp illóolajat, és végezzenek egymáson érzéki hátmasszázsát. A SKYN Intense Feel óvszer gondoskodik a pihentető érintések utáni édes befejezésről.



Luxusos és ízléses csomagolásuk már első pillantásra megragadja a tekintetet. Ha céges tréningre készül, csomagolja magával a dobozt. Egy váratlan késő esti látogatás a szállodai szoba ajtajában többé nem fogja meglepni.
Lehet, hogy kicsit többet fizet a SKYN Intense Feel óvszerért, de partnere ragyogó szeme kárpótolja érte. Ki ne szeretné kibontani a 2 az 1-ben ajándékot – szex és stílus?

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "SKYN Intense Feel – latexmentes óvszerek (3 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem