Betöltés...

Műbőr pálca Heart Me! (47 cm)

Ár: 7.375 Ft

Eszközök széles választéka, de akár puszta kéz is alkalmas a verésre. És mivel kár minden félreeső ütésért, kínálatunkat kibővítettük a Heart Me bőrostorral! , amelyet elsősorban a partnerek közötti könnyű SM-játékokhoz fog használni. De még a kemény BDSM gyakorlott szerelmesei is megtalálják az utat.

Az aranyos, szív alakú dizájn piros fűzéssel és masnival vonzza a kíváncsi vaníliákat, a tapasztalt pisztácia pedig értékelni fogja, ha heréket vagy mellbimbókat kínoz . Az eszköz a pofonozásban is megállja a helyét, ahol az alávetett partner intenzív, szúró fájdalmat élvez, amely kitörölhetetlen, vörös nyomot hagy maga után.

Az ergonomikusan jól formázott fogantyúnak köszönhetően a játék jól tart a kézben , így játék közben is könnyen kezelhető.

Szeretjük a vízálló és kiváló minőségű műbőrt is, amely a tesztelés során több száz izgalmas ütést mért profi dominánk több tucat rabszolgájára. Nagyra értékeli az ostoron lévő praktikus akasztóhurkot is, amelyet védelmeként használ az ellen, hogy a játékot leejtse a földre. Csak tegye a csuklójára, és mindig kéznél van a szerszám.

Végezetül kiemelünk egy szuper nyereményt , ami nem csak téged, de a pénztárcádat is örömmel tölti el.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Műbőr pálca Heart Me! (47 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem