Betöltés...

Mitch üreges felcsatolható strap-on (18,7 cm), testszínű

Ár: 16.505 Ft

Próbálkoztunk halom pántokkal, de a legtöbb nem volt minőségi anyagból, vagy nagyon szűk belső átmérőjű volt. Az üreges pántos Mitch jól illeszkedik a péniszhez , és a széles pántoknak köszönhetően tökéletesen tartja a férfi vagy női testet. Imádni fogják a nagyobb férfibüszkeségre vágyó urak és a hölgyek, akik hosszabb szexet vagy más orgazmus-kombót szeretnének élvezni.

Az eszköz kiválóan alkalmas ragasztásra is – ez egy paradicsomváltó szerep, amelyben a domináns nők pántot viselnek. A férfi anális egy fontos, de gyakran elhanyagolt erogén zónához tartozik, és az érzékeny anális falak és a prosztata stimulálásával a férfiak egy lépéssel tovább mozdítják örömük határait, és erősebb csúcspontot érnek el.

Maga az üreges vibrátor kiváló minőségű PVC anyagból készült. A Strap-on játék közben is megtartja szilárd alakját, így irritálja a G-pontot és a prosztatát . Egy nem feltűnő pénisz kényelmesen csúszik az üreges vibrátorba, de a játék felhelyezése előtt javasoljuk, hogy kenje be a férfi büszkeséget egy csepp síkosítóval .

Egy másik felcsatolható jellemző a széles, rugalmas derékpánt. Ezek jól rögzítik a készüléket , különösen az ágyék területén , és így megkönnyítik a vibrátor behatolását. Ezenkívül a heveder lenyűgözően néz ki, és szexi segget varázsol.

A vibrátor jellegzetes makkja és erezete különösen a valósághű játékok kedvelőinek fog tetszeni. A felhúzható Mitch megvásárolható természetes tested vagy domináns fekete színben, preferenciáidtól függően.

Végezetül megemlítünk egy praktikus vízálló kezelést , amelynek köszönhetően csak rövid időt tölthet a játék karbantartásával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mitch üreges felcsatolható strap-on (18,7 cm), testszínű" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem