Betöltés...

Férfi tanga Sweet Bunny

Ár: 4.940 Ft

A fehér és rózsaszín gyengéd kombinációja meg fogja törni a romantikusok és a játékos hölgyek szívét.
Az aranyos nyuszi dizájnja szórakoztat majd. Nekünk, elefántoknak vad fantáziánk van, így el tudjuk képzelni, hogy egy tanga egy jóképű izomemberen sztriptízt ad elő egy női legénybúcsún .
Az urak értékelni fogják a kényelmes és kifinomult illeszkedést . A tanga takarja a kakast és a heréket, és kiemelkedik bennük a meztelen szamár szépsége.



A rugalmas pántoknak köszönhetően a modell jól illeszkedik az oldalakon , kényelmesen öltözködik és nem vág bele a bőrbe.
Születésnapra, Valentin-napra vagy évfordulóra ajándéknak is ajánljuk ezt az ágyneműt. A hölgyek tudatták az embereivel, hogy van humorérzékük, és együtt nevetnek a hálószobában. A nyúlnak hosszú fülei, aranyos pofája, szakálla és fogai vannak.



Bele fogsz szeretni a puha, kellemes tapintású poliészterbe. A nők továbbra is meg akarják majd érinteni az alphasam-jukat, és gyengéd gondoskodással takarják el a farkát.
Egyetlen hibát találtunk a Sweet Bunny tangán. Általában a karcsúbb csípőjű férfiakhoz illenek, így sajnos nem mindenki kaphatja meg.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Férfi tanga Sweet Bunny" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem