Betöltés...

Loaded ejtőernyő herékre

Ár: 14.530 Ft

A tesztelt ejtőernyő Loaded a rabszolgák vagy párok számára készült játékok gyűjteményébe tartozik, akik a közös játékok során CBT-gyakorlatoktól vagy a pénisz és a herék kínzásától szenvednek. Ebbe a kategóriába tartozik például a férfi büszkeség serkentése forró viasszal, ballbusting vagy jégirritáció. A péniszt a herékkel együtt befűzheti az ejtőernyőbe, vagy közvetlenül a golyók köré fordíthatja. Mindkét változat térdre hozza a testet.

Szeretjük, hogy az eszköz kiválóan használható különféle BDSM játékokhoz is . A labdák kínzása mellett a domináns a rabszolga hímtagját is megkínozhatja, amely rabságra, fenekelésre, elektrosexre vagy klinikusokra vár, hogy tágítókkal játsszanak. Subík további gyötrelmes pillanatokat él át gazdája vagy úrnője kezével, amiről még nagyon sokáig fog álmodni.

A gallér kúpos formája jól illeszkedik és szilárdan rögzíti a megalázott rabszolga heréit. Az ejtőernyőn két sor fém csap található . A domináns partner a labdák szorításának hangulatától függően lazítja a sajátját, vagy éppen ellenkezőleg, még jobban megfojtja, és így jobban játszik a fájdalom intenzitásával.

A Loaded here ejtőernyője természetes bőrből készült , amit a minőségi anyagok és a precíz kidolgozás szerelmesei értékelni fognak. Ezüst fém alkatrészek erősítik a készülék domináns megjelenését.

A gallérról lelógó láncok végén egy közös fémgyűrű található, amely súlyok vagy vezetők rögzítésére szolgál . A domináns fele körbevezetheti rabszolgáját a szobában, vagy büntetésből ülhet vagy állhat egy feltöltött herével. A póráz húzásával a súly fájdalmasan kileng.

A szerszám vízálló felülettel rendelkezik , amelyet különösen értékelni fog a gyors és egyszerű karbantartásért.

A magasabb áron kívül semmilyen hibát nem találtunk a játékban. De a minőségi feldolgozásért megéri néhány plusz koronát fizetni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Loaded ejtőernyő herékre" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem