Betöltés...

Orális síkosító gél Strawberry Candy (30 ml)

Ár: 3.665 Ft

A luxusos Strawberry Candy síkosító gél finom élménnyé varázsolja az orális szexet. Ez a dögös szexuális gyakorlat a legintimebb partnerélmények közé tartozik. A síkosító természetes eper ízének és illatának köszönhetően az orális azoknak is tetszeni fog, akik eddig nem szerették, vagy nem érezték magabiztosan magukat közben. Vigye fel a gélt a péniszre vagy a csiklóra, és lassan nyalja le a nyelvével. Garantáljuk, hogy a lehető leghamarabb meg akarja majd ismételni az érzéki, édes előjátékot, amely erőteljes orgazmussal végződik.

Több tucat orális gélt teszteltünk. De a legtöbbjük nem ment át a sűrű tesztszitánkon túl édes, vegyszeres íze és illata, valamint erős ragadóssága miatt. Valamelyiknél nem tetszett nekünk a nem kímélő összetétel és az ár sem tükrözte a minőséget. Ezért tesztelőinkkel együtt kiválasztottuk a legjobb formulát az illatos és finom orális játékhoz, és beépítettük az elefántműhelyünkből származó, elképesztően afrodiziákum ízű és illatú, luxusos, epres cukorkára emlékeztető síkosítót a kínálatunkba. A gél ízét a lédús zselés cukorkákhoz hasonlítanánk. Amit értékelni fog a termékben, hogy nem túl édes, és nincs olyan csípősen kémiai utóíze, mint néhány olcsóbb alternatívának.

A síkosító pH-ja optimális, ezért a klasszikus vaginális szex során is kipróbáltuk. Azonban gyorsabb száradásra és enyhe ragadósságra számíthat. Gyönyörű illatának köszönhetően a termék a rimming szerelmesei között is megtalálja a rajongóit.

A gél állaga, íze és illata zselés cukorkákat idéz, ezt fokozza az élénkvörös, áttetsző szín. A termék ezért gyönyörűen díszíti mind a férfi, mind a női intim részeket, aminek nem fog tudni ellenállni. A praktikus pumpával ellátott applikátornak köszönhetően könnyedén felviheti a gélt az ujjaira vagy közvetlenül a péniszre és a csiklóra. Utazáskor javasoljuk, hogy az üveget rejtse el a kozmetikai táskájában, vagy hagyja az eredeti dobozban, hogy megelőzze az esetleges szivárgásokat.

A finomított cukor, parabének és szilikonok nélküli, vegán összetételben többek között az agave tequilana leveleiből származó kivonat található. Ez a Hollandiából származó, zamatos növény elősegíti a bőr rugalmasságát, ellenállóképességét és hidratálását. Fiatalon és rugalmasan tartja azt, mert támogatja a hialuronsav természetes termelődését a fibroblasztokban. Ahogy a neve is sugallja, a tequila alkoholos ital e növény pépéből készül.

A gél további összetevői közé tartozik a xilit, másnéven nyírfacukor, amely a természetben, gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló cukor. Ez az édesítőszer 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos cukor, és édes ízt ad a terméknek. Ezenkívül segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, és támogatja a kollagén és a hialuronsav természetes termelődését.

A maltitolt a kozmetikumokban nedvesítőszerként használják. Az összetevő csökkenti a termékben lévő egyéb összetevők kellemetlen természetes aromáját vagy ízét, ezzel javítja a gél ízét.

A termék a kozmetikai iparban széles körben használt glicerint is tartalmaz, amely taszítja a vizet, hidratál, síkosít, valamint javítja a bőr megjelenését és puhaságát.

A gyengéd vízbázis nem teszi tönkre az óvszert vagy a szexuális játékokat, ezért használja bátran kedvenc vibrátorát vagy anális játékát miközben a síkosító géllel játszik.

A kompakt utazási csomagban lévő Strawberry Candy gél szép és ízléses kialakítását is értékelni fogja, ennek köszönhetően születésnapi, karácsonyi vagy évfordulós ajándéknak is megfelel. A fizetése felét nem kell elköltenie a prémium minőségű termékre, így nem üríti ki a pénztárcáját.

Figyelmeztetés:
Tárolja a terméket száraz és sötét helyen, tartsa távol gyermekektől és állatoktól. Az első használat előtt végezzen bőrtűrési tesztet, és először vigye fel a gélt az alkarra. Irritáció vagy allergiás reakció esetén ne használja tovább a terméket. A termék kizárólag külső használatra és nem közvetlen fogyasztásra szolgál. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati időt. Ne használja a gélt a lejárti idő után.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Orális síkosító gél Strawberry Candy (30 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem