Betöltés...

Testolaj feromonokkal nőknek Afrodita (50 ml)

Ár: 10.090 Ft

Megszerettük az Afrodita luxus testolajat a csillogó édes karamell illata miatt, virágos aláfestéssel és ápoló hatással. Izgatottak voltunk, hogy van benne olaj az összetételben, akárcsak a férfi verzióban Apolo, a szarvasgombából nyert feromonokat tartalmazó aromás anyagok , amelyek fokozzák a szexuális vágyat és erős afrodiziákumként hatnak a másik fele libidójára. Alkalmazása után az olaj intenzíven illatosítja a bőrt , és minden nőnek ajánljuk, aki magabiztosabbnak akarja érezni magát, és vágyik arra, hogy partnere szenvedélyének és vágyának központjává váljon.

A szilikon alapú testolaj vékonyabb állagú, könnyen kenhető, gyorsan felszívódik és nem ragad. Az olaj nem hagy zsíros filmréteget a bőrön , így a hölgyek jól érzik magukat használat után. Tesztelőink előnyben részesítik az olaj selymes hatását és ápoló hatásait egy reggeli vagy esti zuhany után, amikor istennőnek akarják érezni magukat partnerük mellett, kifinomult illatba burkolózva. A hölgyek univerzálisan használhatják az olajat smink alapjaként (a szemkörnyéken kívül), hajszérumként a hajvégek lágyítására, hogy tetőtől talpig illatosak legyenek, vagy a tetoválás kiemelésére , mert a bőr ragyogó lesz. kevéssel a szilikon testolaj felvitele után.

A testolaj összetételében feromonokat találunk, amelyeket az izgalom hordozóinak is nevezünk. A feromonokat minden ember szervezetében természetes vegyi anyagok közé soroljuk, amelyek kiemelik a természetes emberi vonzerőt. Főleg a hónaljban, a fül alatt vagy a mellbimbók környékén választják ki őket a verejtékmirigyek. A természetes feromonokat nem az orr szagolja , hanem az úgynevezett Jacobson-szerv, amelynek a száj- és orrüreg határfelületén van a helye a felső szájpadláson. A feromonok intenzitása és mennyisége a szervezetben azonban minden nő és férfi esetében egyéni, ezért a feromonokat tartalmazó kozmetikai termékek népszerűek és keresett termékek. Az Afrodita testolaj nagyszerű segítője lesz a nőknek , hogy elcsábítsák és intim játékokra csábítsák partnerüket .

Ezenkívül a termék összetételében megtalálhatók a szarvasgomba-kivonatok , a fák gyökerén növekvő ritka gombák, amelyek aromájukkal természetesen serkentik a szexuális vágyat . A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint a szarvasgomba a legtisztább esszenciát szívja fel a fák gyökereiből , így a legtisztább energiát koncentrálja önmagában. Ez az éltető esszencia többek között támogatja az immunrendszert, megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, valamint táplálja és erősíti a vesék energiáját, ami jelentősen befolyásolja az élet hosszát és minőségét. A feromonokhoz hasonlóan a szarvasgomba is erős afrodiziákumként működik.

Az egészséges életmód hívei elégedettek lesznek a parabének nélküli vegán formulával , amely nem okoz allergiás reakciókat a bőrön.

A hölgyek is értékelni fogják a praktikus, applikátorral ellátott palackot, amelynek köszönhetően a testolaj könnyen felvihető a tenyerére vagy közvetlenül a bőrre. Ráadásul a Kompakt csomagolás minden kézitáskába elfér, így a nőknek mindig kéznél lesz a csábítás titkos fegyvere. Gyönyörű dizájnjának köszönhetően az olaj születésnapra, évfordulóra vagy egy nő életének egyéb jelentős eseményére ajándéknak is alkalmas.

Csak egy kicsit panaszkodunk a termék magasabb ára miatt. De elég csak kis mennyiségű Afrodita testolajat felvinni a bőrre, amit a hölgyek nagyobb testfelületre kennek szét.

A dobozon és a címkén is következetlenségeket észleltünk. A gyártó a terméket testápolóként írja le, de valójában testolajról van szó.


ÉRTESÍTÉS:
A testolaj kizárólag külső használatra szolgál. Ne alkalmazza a szem környékére, irritált bőrre vagy nyílt sebekre. Ha bármely összetevővel szemben intoleranciája vagy allergiás reakciója van, hagyja abba a termék használatát. Tartsa a palackot gyermekektől távol, és óvja a terméket a magas hőmérséklettől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Testolaj feromonokkal nőknek Afrodita (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem