Betöltés...

Testolaj feromonokkal nőknek Secret Orchid (50 ml)

Ár: 9.975 Ft

A provokatív, piros dizájnú üvegbe rejtett, luxus Secret Orchid testolaj a fekete orchidea és a vanília édes illatával bódítja meg Önt. Az olaj titkos összetevője a szarvasgombából kivont feromonok, amelyek fokozzák a szexuális vágyat, és úgy hatnak a férfi libidóra, mint egy robannóbomba.

Felkenve az olaj intenzíven illatosítja a bőrt, és a női testet a bizalom és érzékiség láthatatlan aurájába burkolja. A szilikonalapú testolaj hígabb állagú, könnyen kenhető, gyorsan beszívódik és nem ragad. Az olaj nem hagy zsíros réteget a bőrön. Elefántcsorda női tagjai előszeretettel kényeztetik magukat az olajjal zuhanyzás után, mielőtt szenvedélyes előjátékot folytatnak partnerükkel.

Kipróbáltuk a sokoldalú Secret Orchid olajat sminkalapként (kivéve a szemkörnyéket), hajszérumként a hajvégek puhítására vagy tetoválások kiemelésére is. A bőr gyönyörűen csillog a szilikonolajjal való bekenés után, és minden a bőrre tetovált kép jobban kiemelkedik.

Az olaj hatóanyaga a feromonok, vagyis a mindenki testében megtalálható természetes vegyi anyagok, amelyek célja, hogy fokozzák természetes vonzerőnket. Ezeket a hónaljban, a fül alatt vagy a mellbimbók körül található verejtékmirigyek választják ki. A természetes feromonokat azonban nem az orrunkon keresztül, hanem az úgynevezett Jacobson-szerven keresztül érezzük, amely a szájüreg és az orrüreg találkozásánál, a felső szájpadláson található. A feromonok intenzitása és mennyisége azonban egyénenként változó.

Éppen ezért a feromonos kozmetikumok a legnépszerűbb termékek közé tartoznak a férfiak és a nők körében. A testolaj szarvasgomba kivonatot is tartalmaz, egy ritka gombaét, amely a fák gyökerénél nő, és illatával természetes módon serkenti a szexuális vágyat. A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint a szarvasgomba a legtisztább esszenciát szívja magába a fák gyökereiből, és így a legtisztább energiát koncentrálja. Ez pedig támogatja az ember immunrendszerét, megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, táplálja és erősíti a vesék energiáját.

A szarvasgomba hasonló hatással van az emberre, mint a feromonok vagy az afrodiziákumok. A vegán, parabénmentes formula elragadó a használatakor, akárcsak a praktikus pumpás flakon, amely megkönnyíti az adagolást. A kompakt 50 ml-es kiszerelés minden kézitáskában elfér, így a hölgyek mindig maguknál tarthatják a csábítás erőteljes fegyverét. Gyönyörű kialakításának köszönhetően a feromonolaj évfordulós vagy Valentin-napi ajándéknak is alkalmas.

A termék ára azonban a hatékony összetételtől és a prémium minőségtől szintén függ. Ezért egy kicsit mélyebbre kell nyúlnia a zsebébe, hogy megvásárolja a Secret Orchid testolajat. Szerencsére az üveg sokáig kitart. A kis lyukkal ellátott applikátor cseppenként adagolja a terméket, amely gyönyörűen eloszlik nagy területen.

Használata közben azt is észrevettük, hogy a gyártó a dobozon és a címkén testápolóként tüntette fel a terméket, pedig valójában testolajról van szó.


FIGYELMEZTETÉS:
A testolaj kizárólag külső használatra szolgál. Ne alkalmazza a szem környékére, irritált bőrre vagy nyílt sebekre. Ha bármely összetevővel szemben intoleranciája vagy allergiás reakciója van, hagyja abba a termék használatát. A palackot tartsa távol a gyermekektől, és óvja a hőtől is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Testolaj feromonokkal nőknek Secret Orchid (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem