Betöltés...

Wartenbergovo kerék Delight

Ár: 9.970 Ft

A népszerű Wartenberg-kerék a neurológia orvosi környezetéből hatolt be az erotikus fantáziák világába, ahol a bőr érintésre való érzékenységének meghatározására szolgált. Ma gyakrabban találkozhatsz vele egy partnerrel való előjáték során vagy a BDSM gyakorlatok részeként . Ezért a játékos vanília, a könnyű SM szerelmesei vagy akár a tapasztalt ínyencek is kedvelni fogják a segédeszközt.

A többcélú felhasználásnak köszönhetően a kerék alkalmas érzéki hátmasszázsra , valamint egy alázatos partner ugratására . Használhatja az eszközt az összes erogén zóna stimulálására, beleértve az intim területeket is. Professzionális dominánk a játékot a pénisz, a mellbimbók, a lábak vagy a herék kínzására használja.

Nekünk tetszik a gereblye ergonomikusan kialakított markolata , amely jól tart a kézben, és megkönnyíti a fogaskerekek nyomásának szabályozását.

A strapabíró műanyag és rozsdamentes acél kombinációja garantálja a készülék hosszú élettartamát, amely minden vadonban átmegy veled.

A görgőn 9 sor rövid tű található , amelyek izgatják érzékszerveit. Javasoljuk, hogy a Wartenberg kereket más érzékszervi megvonásokkal kombinálva használja, például takarja le a szemet maszkkal és rögzítse azokat . Képzeld csak el egy partner növekvő, szinte perzselő izgalmát, aki semmit sem lát, és csak az első érintésre vagy csókra vár… ehelyett fémesen hideg fogak érintését adjuk neki, amitől libabőrös lesz.

A precízen kidolgozott játék vízálló kialakítással is rendelkezik. Így élvezheti a pihentető fürdőt egy érzéki talpmasszázzsal. De amikor vízi játékokat játszik, ügyeljen arra, hogy ne sértse meg a bőrt . A kemény SM játékok után a véres sebeket mindig megfelelően kell kezelni a gyulladás megelőzése érdekében .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Wartenbergovo kerék Delight" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem