Betöltés...

Shunga afrodiziákumos melegítő lecsókolható olaj – Midnight Sorbet (100 ml)

Ár: 7.230 Ft

A Shunga melegítő, lecsókolható olaja örömhullámra hangolja a közös előjáték és az orális szex során, amely megnyitja a kapukat az orgazmus mennyországába. A sokatmondó Midnight Sorbet nevű olaj szokatlan, gyümölcsös, erős aromája és íze kísérletezésre csábít, és partnere minden érintésével és csókjával élvezni fogja afrodiziákum hatását.

A Shunga gyártó ezúttal egy fényűző, enyhén melegítő hatású, lecsókolható olajsorozattal érkezett a piacra, amelyek nem csak minőségüknek és érdekes kialakításuknak köszönhetően azonnal felkeltették a figyelmünket. A tizenegy féle íz és aroma kínálatából végül négy kedvencet beiktattunk a kínálatunkba, amelyek minden tesztelőnk szerint a legjobbak. Az egyik a Midnight Sorbet változat, amely különösen a gyümölcsízek szerelmeseinek fog tetszeni, akik szeretnek új, nem hagyományos ízeket felfedezni a hálószobában és azon kívül. Ez az íz a kivi, az alma és a zöld tea kombinációját idézi fel bennünk. Szeretjük, hogy az olaj nem túl édes, és nem éreztünk kémiai nyomot a nyelvünkön, mint az ehető előjáték-kiegészítők néhány olcsóbb változatánál.

Minden lecsókolható olaj sűrűbb, de folyékony, vízbázis állagú, különösen az intim területek masszírozására kiváló. Az olaj nem hagy zsíros filmréteget a szájban, nem szennyezi a bőrt és könnyen lemosható a ruháról vagy az ágyneműről. Szánjon rá időt és kényeztesse a kedvesét. Nyaljon le egy édes desszertet a fülcimpájáról, a nyakáról, a mellbimbóiról, a hasáról vagy a fenekéről a nyelvével. Természetesen ne hagyja ki a csiklót és a péniszt. Csak egy lépés választja el az érzéki előjátéktól a szenvedélyes szexig.

Fújással vagy lélegzéssel aktiválja a melegítő hatást, miután felvitte az olajat a partnere bőrére. A felmelegítés nem olyan jellegzetes, mint néhány más, erősebb stimulánsokat tartalmazó terméknél, amely megzavarhatná vagy égethetné a bőrt. Az olaj melegítő hatását főként orális szex közben ismerheti fel, az érzékeny csiklós hölgyek vagy a makk kényeztetését szerető urak pedig találnak ezen kedvükre valót. Kellemes melegséget éreztünk a nyelven is az olajok kóstolásakor.

Az elegáns üvegpalack fényűzően néz ki, és bármilyen éjjeliszekrényt vagy fürdőszobai polcot díszíteni fog. Az üvegen nincs applikátor, így az olajat a nyitott palack nyakán keresztül könnyedén felviheti a bőrre. Vigyázzon azonban, nehogy véletlenül kifolyjon az olaj, inkább lassabban és kisebb mennyiségben adagolja. Játék után ne felejtse el gondosan rácsavarni a kupakot.

A távol-keleti ihletésű, elegáns, dobozos ajándékcsomag nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas minden ünnepi alkalomra, mint például évfordulóra, születésnapra vagy akár Valentin napra.

A cukor és parabének (tartósítószerek) nélküli, vegán termék mindenki kedvére fog járni, aki a természetes összetételt részesíti előnyben. A mesterséges édesítőszer, a szacharin nem növeli a vér glikémiás indexét.

A vízbázis nem teszi tönkre a latex óvszert vagy az erotikus segédeszközöket. Ezért vegye be kedvenc dildóját vagy vibrátorát a játékaiba. Az olaj azonban nem az intim területek síkosítására szolgál  ezért legyen kéznél síkosító gél is.

A lecsókolható Shunga Midnight Sorbet olajon, a magasabb áron kívül, nem találtunk hibát. Kicsit sajnáljuk, hogy nem fogja élvezni vele a teljes testmasszázst, mert az olaj sűrűbb állagú, ami nehezebben kenhető és tapadós a nagyobb testfelületen. Ez a termék azonban elsősorban a lecsókolható stimuláló kozmetikumok kategóriájába tartozik, így ezt az apró hiányosságot szívesen elnézzük neki.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga afrodiziákumos melegítő lecsókolható olaj – Midnight Sorbet (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem