Betöltés...

Agony paskoló fém kitüremkedésekkel

Ár: 8.185 Ft

Első látásra beleszerettünk Agona fém nyúlványaiba. Szeretjük kifinomult dizájnját és változatos felhasználási lehetőségeit. Egy pofonnal kényeztetheti magát egy gyengéd simogatással és egy fájdalmas BDSM-ütéssel , ami után nyomot hagyhat a rabszolga testén. A pofon irgalmasabb, sima oldala egy darabig pihenteti az alsót, de csak addig, amíg a domináns partner úgy dönt, hogy meghúzza .

A gyártó a nyél ergonómikus formájára is ügyelt, így a játék jól tart a kézben veréskor.

Javasoljuk, hogy játék előtt hagyja a pofont a fagyasztóban. Ez még intenzívebb érzéseket ad az alanynak verés közben. A fém nyúlványok jeges érintése felforralja a partnert. Kapcsolja be minden érzékszervét a nyitány alatt. Bezár a partnere szemébe, és futtassa a váltakozó sima, fémes oldalán ütőszeg hátára, fenék, comb, has, intim területek előtt pöcköléséhez. A boldogságtól és az orgazmus utáni vágytól vonaglik.

A kellemes vinil anyag domináns és kihívó megjelenést kölcsönöz a szerszámnak. A vinil hosszú élettartamú és valódi bőrt idéz, de nem terheli a környezetet . A vegán termékek szerelmesei ezért nyúlnak majd hozzá.

Az Agona habverő markolatán praktikus hurkot találunk, amely mögé verés után vállfára akaszthatjuk a játékot. De a zsinór is jól tapad a csuklóhoz. Így jobban uralhatod a subikot veréskor és a játék nem esik ki a kezedből .

A vízálló kezelés megkönnyíti a karbantartást, amelyre csak minimális időt kell fordítania.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Agony paskoló fém kitüremkedésekkel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem