Betöltés...

Fleshlight Autumn Falls Cream vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A Fleshlight Girls sorozat valósághű másolatainak egyik rajongója sem hagyhatja ki az egzotikus, vad Autumn Fallst, aki nagy, természetes melleiről és a szeretett squirtingről, avagy nedves orgazmusról vált híressé. A kifinomult belső szerkezetet a kezdők és a tapasztalt ínyencek is értékelni fogják.

A szabadalmaztatott Superskin anyag olyan puha és lágy tapintású, mint a valódi emberi bőr. Ezenkívül gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. Az urak ezáltal intenzív élményekre számíthatnak a maszturbáció és a párjukkal való játszadozások során.

A zseblámpa formájú, műanyag tok ellenáll az erős nyomásnak és az erős behatolásoknak. Így elengedheti magát, és megmutathatja Autumn kisasszonynak, hogyan szereti Ön.

Az izgató belső szerkezet, már belépéskor, azonnal jellegzetes piramisszerű kiemelkedéseivel fogadja a péniszt, amelyek lehúzzák a fitymát a makkról. A férfi büszkeségének lemeztelenített hegyét ezután buborékok serege masszírozza, majd az egész hüvely szűkítése következik. Utána kellemes rácsra számíthatnak az urak, ami mögött már csak kör alakú textúra várja őket. Az hűen utánozza a női vagina valódi szerkezetét.

A műanyag tok alsó részén található forgószelep javítja a maszturbációs élményt azáltal, hogy segít szabályozni a vákuum mértékét a maszturbátor belsejében.

Annak érdekében, hogy a művaginás játékok minél forróbbak legyenek, életnagyságban készül, amely reális érzéseket kelt a maszturbáció során. 22,5 cm-es használható hosszának köszönhetően még az átlagon felüli fejlettségű férfiak igényeit is kielégíti.

Nagyra értékeljük a teljes vízállóságot, mert a Fleshlight vagina Autumn Fallst használhatja zuhany alatt, fürdőben vagy pezsgőfürdőben, akárcsak ötletes tesztelőink.

A bevált Fleshlight márka fennállásának kezdete óta olyan elégedett vásárlók erős rajongótáborát építette ki, akik nem cserélnék le semmiért minőségi termékeit.

Az Autumn Falls pornószínésznő művagináján egyetlen dolog nem tetszik nekünk, mégpedig a magasabb ár és az igényesebb karbantartás. De tudjuk, hogy megéri többet fizetni a precíz kivitelezésért, az egyedi technológiáért és a részletes tervezésért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Autumn Falls Cream vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem