Betöltés...

Hűsítő fisting gél Fist Cold Touch (500 ml)

Ár: 11.320 Ft

A Fist Cold Touch hűsítő ökölvörös gél kiválóan alkalmas anális és hüvelyi öklözésre. A nagy, 500 ml-es kiszerelés különösen azoknak a tapasztalt öklözőknek fog tetszeni, akik gyakrabban hódolnak az intenzív tölteléknek, és játékaik során nagy mennyiségű gélt fogyasztanak el. A síkosító gyengéden érzésteleníti a nyálkahártyát , de nem öli meg az intim területeket, mint egyes erősebb nedvesítő összetételű termékek. Ezért a helyzet ura főként kezdők lesznek.

Az öklözés az egyik szélsőséges szexuális gyakorlat, amelynek során az egész kezet fokozatosan behelyezik a hüvelybe vagy az análisba egészen a csuklóig, vagy a legtapasztaltabb mesterek esetében az alkarig. Egyes öklözők az intenzív nyújtást az egyik legbensőségesebb élményként írják le partnerükkel, mert az abszolút bizalom, odaadás és gyengédség fontos szerepet játszik az öklözésben. A kulcs a megfelelő kenőzselé kiválasztása is, ami ehhez a gyakorlathoz sosem elég. Először az egyik ujját behelyezzük a hüvelybe vagy az análisba, és lehetőség szerint hozzáadunk egy másikat. Végül a hüvelykujjat behelyezzük a stimulált intim részbe, és a kéz az úgynevezett kacsacsőr helyzetébe kerül. Ha sikerült az egész kezed a hüvelyedbe vagy a fenekedbe helyezned, akkor lassan ökölbe szoríthatod, és lassan egyik oldalról a másikra forgatva ugrathatod magad vagy partneredet. Egy másik kellemes stimuláció magában foglalja az ököl kinyújtását és visszahúzását, amely során intenzíven stimulálja a G-pontot és a prosztatát .

Rengeteg fisting gélt kipróbáltunk és a Fist Cold Touch terméket választottuk a hűsítő kenőanyagok kategóriájába, ahol értékelni fogja a prémium német minőséget. A gél jól siklik és gyakorlatilag nem szárad meg játék közben . A gyengéd hipoallergén összetétel nem irritálja a nyálkahártyát és a síkosító nem tartalmaz zsírokat és olajokat . Öklözéskor mindig gondosan vágja le a kezét és a körmét. Kerülje el a kisebb horzsolásokat és sérüléseket, amelyek fertőzésforrást jelentenek. Javasoljuk latex kesztyű használatát. Növelik a gél síkosságát, és úgy néznek ki, mint egy paradicsom. Az alkoholt is inkább tedd félre. Lebontja az akadályokat, és megsérülhet.

A víz és szilikon arányú hibrid alapok tovább csúsznak, mint a vízbázisú zselék, de nem mosódnak ki olyan gyorsan, így akár vízi játékokon is élvezhetjük őket. A hibrid zseléket más ökölvörös gélekkel is kombinálhatja. Vízben is jól oldódnak , így szappannal vagy tusfürdővel könnyebben lemoshatók a bőrről.

A selymesen sima szerkezet nem ragad, nem kenődik el és játék közben is megőrzi konzisztenciáját. A Fisting zselék sűrűbb és koncentráltabb bázisúak, mint a hagyományos kenőanyagok, és ez vonatkozik a Fist Cold Touch zselére is. A kenőanyagot azonnal felhasználhatja anélkül, hogy vízzel kellene hígítania. Ha újraélesztik a kenést, elég az ujjainkat egy tál vízbe áztatni, amit tesztelőink általában az ágy mellett helyeznek el. Mindig tiszta kézzel vegye fel a gélt, hogy megakadályozza a baktériumok bejutását a csészébe.

A síkosító gél nem teszi tönkre a lágyított PVC vagy TPE/TPR anyagból készült latex óvszereket és kesztyűket vagy segédeszközöket . Hozd el kedvenc vibrátorodat önkielégítéshez vagy partnerjátékokhoz. Az öklözés hosszú és türelmes képzést igényel, és az öklözõ játékok megkönnyítik az úti cél elérését . Tesztelőink előnyben részesítik a tapadókorongos segédeszközöket, mert ráülhetnek és használhatják saját testük súlyát. Ha a hüvelybe vagy az análisba hatol kézzel, hanyatt fekvést javasolunk.

Szeretjük, hogy a gél nem illatosított és nem tesztelt állatokon , így nem terheli annyira a környezetet.

Magasabb árán kívül szinte semmilyen hibát nem találtunk a kenőanyagban. Kicsit azonban sajnáljuk, hogy a hibrid alap nem barátkozik az erotikus szilikon játékokkal . Felületüket korrodálja, és ezáltal rontja a nem porózus tulajdonságaikat. Ezért érdemes őket félretenni, és kínálatunkból az öklözők számára készült vibrátorokat választani.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hűsítő fisting gél Fist Cold Touch (500 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem