Betöltés...

Vinyl Treasure fekete fűző, XL

Ár: 16.345 Ft

A klasszikus fekete szín természetesen ötvözi a bűnös provokációt és az érzéki eleganciát . Minden hölgy istennőnek érzi magát feketében, mivel a sötétebb árnyalatok meghízelik a női alakot, és kiemelik erősségeit.
A fűző kifinomult szabása felfedi a teljes dekoltázst . A meztelen mellek mágnesként vonzzák a partner figyelmét, és erotikus energiát kavarnak fel a térben. A csontos kosarak tartják a melleket és könnyebb tartást biztosítanak.



A játékos és fényes bakelit még azokat a nőket is izgalomba hozza, akik nem nagyon versenyeznek a mesterséges anyagokkal. Simán beleolvad a bőrbe, sehol nem nyomja vagy karcolja . Hölgyeim, hagyjátok, hogy egy szexi csábító szerepe uralja magát, és használja báját, hogy uralja az egész szobát.
A Vinyl Treasure modell praktikus cipzárral rendelkezik . A csonttal megerősített fűzőt olyan könnyű felvenni, és a hátsó fűzésnek köszönhetően egyszerűen összehúzható és minden figurához igazítható.



A csábító bakelit egyszerű és stílusos tangákkal, erősebb gumival egészül ki . Jól ülnek az oldalakon, és nem vágnak sehova. A fűző pluszpontokat is gyűjt a karbantartásért. A kevésbé szennyeződés érdekében egyszerűen törölje le nedves, puha ruhával.
Az egyetlen dolog, amit sajnálunk, az az anyag nagyobb törékenysége. A vinil könnyen megsérülhet, ha szögekkel vagy más élesebb tárgyakkal érintkezik. De úgy gondoljuk, hogy a Vinyl Treasure fűző megér egy kis óvatosságot. Ha könnyedebb BDSM-játékokra vágyik, a Vinyl Treasure erotikus csábítása megmutatja a megfelelő utat a rendkívüli élményekhez és az izgalmas szerepcseréhez.


Értesítés
A vinil anyag szereti összeragadni és megsérülhet. Ezért a közös játékok során nem javasoljuk, hogy mindkét partner egyszerre viseljen bakelit ruhát. Ezenkívül ne kombinálja a piros darabokat feketével vagy fehérrel. Elszínezhetik egymást, és csúnya foltokat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vinyl Treasure fekete fűző, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem