Betöltés...

MyStim vezető síkosító gél elektroszexhez 23kt arannyal Gold Rush (250 ml)

Ár: 7.345 Ft

A 23 karátos arannyal készült MyStim Gold Rush síkosító gélt azért iktattuk be a kínálatba, mert tesztelőink kedvence lett, akik vele együtt több tucat különféle electrosexhez tervezett zselét teszteltek. De egyik sem növelte olyan hatékonyan a vezetőképességet, mint a MyStim Gold Rush. Főleg az elektromos stimuláció vagy a gőz szerelmesei fogják értékelni, akiket a sugárzó aranydarabkák kápráztatnak el, amelyek úgy csillognak a testen, mint csillagok az égen.

Az átlátszó kenőanyagban apró 23 karátos arany részecskéket talál, amelyek a legjobb vezetők közé tartoznak, és így jelentősen erősítik a vízgél vezető hatását. A gyártó az aranyat választotta, mert az nem annyira korrozív, mint a többi vezető fém, például a réz vagy az ezüst.

A vízbázisnak köszönhetően a síkosító a klasszikus vaginális vagy anális szexhez is alkalmas, amelyben a gél csillogó aranynyomokat hagy a testen . Egy csipetnyi luxus és testdísz arany színnel fokozza a szexjátékok élményét.

Azt találtuk, hogy a gél eper illatú és semleges ízű, bár nem közvetlenül orális szexhez készült.

Nagyra értékeljük a zsírok, parabének és glicerin mentes, gyengéd összetételét , amely képes megkötni magához a vizet, és így érzékeny egyéneknél a bőr és a nyálkahártyák kiszáradását okozhatja.

Folyékony állagának köszönhetően könnyen eloszlik és minden redőbe beszivárog . Ezt különösen akkor fogja értékelni, ha elektródákkal és egyéb elektromos segédeszközökkel játszik. És mivel a gél víz alapú, ezért mindenfajta erotikus segédeszközre is használhatod, beleértve a szilikont is. A MyStim Gold Rush síkosító gél óvszerrel és egyéb latex kiegészítőkkel vagy ruházattal is használható .

Végül, de nem utolsósorban szeretnénk kiemelni az áttetsző palack fényűző dizájnját egy fekete pumpával , amely kiemeli az aranyszemcséket. Tesztelőink még az éjjeliszekrényen is kirakták a gélt.

A vezetőképes MyStim Gold Rush síkosító zselére csak a kényelmetlen pumpája lehet panaszunk. Ezért legyen türelemmel a gél adagolásakor, mert eltart egy ideig, amíg az adagoló felszívja a gélt és engedi kinyomni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim vezető síkosító gél elektroszexhez 23kt arannyal Gold Rush (250 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem