Betöltés...

Let's Fist It fisting gél (500 ml)

Ár: 5.580 Ft

Már régóta keresünk minőségi vizes bázisú ökölvörös síkosítót és rengeteget kipróbáltunk már. Néhányuknak azonban nagyobb volt a sűrűsége, és gyorsan megszáradtak, összetapadtak, csomókat képeztek vagy túlságosan megolvadtak. Az összes tesztelt változat közül a Let's Fist It fisting gélt választottuk. Bár a hígabb gélek közé tartozik, optimális aránya van a konzisztencia és a csúszási idő között. Ez a termék az első számú a vizes kenőanyagok között tesztelőink számára. A játékok során értékelni fogod az összes öklözéses zselére jellemző enyhe érzéstelenítő hatást is.

A Let's Fist It fisting kenőzselé nagy kiszerelésben a kezdők és tapasztalt öklözők alapfelszereléséhez tartozik . Kiváló kenőképességgel rendelkezik, így anális játékra is alkalmas, de gyorsabban szárad, így a nők különösen élvezik a hüvely mélyen ökölbe húzásakor . Játék közben könnyedén áztathatod ujjaidat vagy az egész öklét a praktikus csészében.

Az öklözés egy szélsőséges szexuális gyakorlat, amely a szexuális irányultságok körében népszerű, és mélyre kelti a szerelmeseket. Az egész kezet lassan behelyezzük a hüvelybe vagy az análisba a csukló mentén (sekély ökölhúzás) vagy egészen az alkarig (mély ökölhúzás), így a maximális intim területek megnyúlnak és perfundálódnak. Öklözéskor nem kell orgazmikus magasságokba másznod, de a feleddel az egyik legintenzívebb élményt élheted át. Az öklözés hosszú edzést és előjátékot, a partnerbe vetett bizalmat és odafigyelést igényel . Mindig tartsa tisztán a kezét és a körmét, és segítsen latex kesztyűvel. Kerülje az alkoholmérgezést, amely lebontja a korlátokat, de tompítja az érzékszerveket. Fennáll a sérülés veszélye.

Szintén dicséretet érdemel a cseppmentes textúrája , amely vastag, összefüggő réteget hoz létre az ujjakon, ami az intim területek könnyű és gyors kenéséhez szükséges. Az öklözős kenőanyagok koncentráltabb szerkezetűek, mint a hagyományos síkosítógéleké, hogy jobban csússzanak, és megkönnyítsék az öklözők behatolását a kézbe vagy a vibrátorba**. Ez vonatkozik a Let's Fist It gélre is. A kenés felpezsdítésére az ágy mellett készen állhat egy tál víz, amibe szükség esetén megmárthatja az ujjait.

A vízbázis nem teszi tönkre a latex óvszert, és mindenféle erotikus játékanyaggal barátkozik. Ezért edzés vagy előjáték közben nem kell azzal foglalkoznod, hogy kéznél van-e kedvenc szilikon vibrátorod vagy anális dugód. A vízbázisú síkosítót bőrről vagy ruháról is egyszerűen és gyorsan lemoshatod , mert összetételében nem találsz szilikonokat, olajokat vagy zsírokat.

A Let's Fist It lubrikáns átlátszó színű és semleges illatú , így nem zavarja a játékélményt. Csak az érzéseire vagy a partnere érzéseire koncentrálhat.

A gél kisebb hátránya, hogy a szilikonmentes vizes bázis gyorsabban szárad, különösen anális szex közben, így gyakrabban kell kenni a fenekét, ha tele van .

A gél vízi játékokhoz sem alkalmas, mert gyorsan lemosod a bőrről . Mi azonban elsősorban a sokoldalúsága miatt szerettük meg a síkosítót, ezért ezeket az apróbb hiányosságokat elnézzük neki. Ha pedig szeret ökölölni a zuhany alatt, keressen hibrid vagy olaj alapú öklözõ kenõgélt. Ezek közül többet is talál kínálatunkban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Let's Fist It fisting gél (500 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem