Betöltés...

Crisco növényi zsiradék Fist Retro Star (453 g)

Ár: 3.185 Ft

A Crisco Fist Retro Star növényi zsír nagy kiszerelésben, kedvező áron az egyik jól bevált anális öklözési termék . Főleg a szexuális irányultságokkal foglalkozó tapasztalt mesterek keresik, főként a BDSM közösségből, akik hosszú siklású síkosítót szeretnének, vagy szeretik a síkosítókat kombinálni .

Jó halom olajos kenőanyagot teszteltünk öklözéshez, és végül a legtapasztaltabb öklözők körében népszerű, nagy múltú hagyományos termékhez nyúltunk. Az olajbázis abban jeleskedik, hogy csúszik és nem szárad sokáig , így élvezni fogja a mély töltést és a sima futást, ami elengedhetetlen az öklözéshez. De ha rohansz, soha ne rohanj, és adj magadnak vagy a másik felednek egy hosszú izgalmas előjátékot és sok időt a kikapcsolódásra. Mindig tartsa tisztán körmeit és kezét, és használjon vinil kesztyűt , amely nem károsítja az olajokat.

A Fist Retro Star síkosító egy klasszikus keményített zsír, tisztán növényi összetétellel és minden növényi zsírra jellemző sajátos aromával. A Crisco valószínűleg jó munkát végezne a konyhában, de kenő tulajdonságai és összetétele miatt az anális öklözés szerelmesei szerették. Értékelni fogja a konzisztens, cseppmentes szerkezetét is . Azt tapasztaltuk, hogy a csészéből származó zsírt kézzel kicsit nehezebb felszívni, mert hidegen merevebb az állaga. Ezért javasoljuk, hogy jól melegítse fel a tenyerében. Feloldódás után már kis mennyiségben is keni a fenéket . A termesztés során azonban ne vigyük túlzásba az olajat. A zsír rosszul lemosódik a bőrről, és a belek perisztaltikája miatt a játékok után néhány órával is kiürül a szervezetből, ez pedig néha kellemetlen lehet. A termék felvételekor mindig tartsa tisztán a kezét és a segédeszközöket, hogy a baktériumok ne kerüljenek a csészébe.

A Fist Retro Star növényi zsír másik nagy előnye a vízállósága . Ez különösen a vízi játékok szerelmeseinek fog tetszeni. Az olajok zsíros filmréteget képeznek a bőrön, így nem mosódnak ki, mint a vízzselék. Ezért élvezze az orgazmust például az esti zuhany alatt.

Javasoljuk, hogy az olajbázist kombinálja más fistigelekkel, ideális esetben vizes kenőanyagokkal . A konzisztenciát az Ön igényei szerint keveri össze. A Crisco nagyszerű az öklözés elején, amikor először keni be olajjal az análist. Ezután használhatunk vízbázisú vagy hibrid alapú síkosítókat, amelyek nem tartalmaznak zsírt, így nem fogják foltosítani a fehérneműt.

Sajnos a Fist Retro Star növényi zsír tönkreteszi a latex óvszert, és a felületük maratásával a legtöbb erotikus eszköz nem porozitását is károsítja. Ez alól kivételt képeznek a bakelit, üveg vagy fém játékok . Ezért legyen óvatos, hogy melyik XXL vibrátort választja a segged edzésére, mielőtt ökölbe vesz.

A síkosító nem alkalmas hüvelyi öklözésre sem , mert a zsírok megzavarják a hüvely természetes pH-értékét, és így optimális környezetet teremtenek a baktériumok és élesztőgombák szaporodásához. De a hölgyek választhatnak más ökölvívó gélt is kínálatunkból.

Az intim területek könnyebb tisztításához vegyünk szappant, tusfürdőt vagy zsírtalanító segédanyagok esetén klasszikus edényt az edényekhez. Ahogy már említettük, az olaj már néhány órával az öklözés után is lassan elhagyja a testet, így a Crisco zsíros foltokat hagyhat a ruhákon.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Crisco növényi zsiradék Fist Retro Star (453 g)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem