Betöltés...

Enyhén csillapító fisting gél Long Fist Play (200 ml)

Ár: 5.875 Ft

A Long Fist Play fisting gél (200 ml) az egyik legnépszerűbb fisting kenőcsünk . Kezdőknek vagy alkalmi ökölvívóknak is ajánljuk, akik egy kisebb kiszerelésű enyhe érzéstelenítő hatású gélt szeretnének, ami ellazítja, de nem öli meg intim részeit. Ez a kiváló és hosszú kenőképességű síkosító változó felhasználású , így az anális vagy hüvelyi öklözés mellett szex közben is élvezni fogja.

25 féle ökölvörös gélt teszteltünk, de némelyik nem volt jó minőségű, rosszul alkalmazták, mások allergiás reakciókat is okoztak a bőrön. A Long Fist Play fisting zselé a csillapító kenőanyagok kategóriájában az egyik első számú csúcsunk a tesztelt változatok között, mert nem irritálja a nyálkahártyát, hosszan csúszik és alig szárad szex vagy játék közben .

Az öklözés egy olyan szexuális gyakorlat, amelyben az egész kezet fokozatosan behelyezik a hüvelybe vagy az análisba, és a maximális feltöltődés felejthetetlen érzését fogod tapasztalni. Egyes öklözők az úgynevezett sekély ökölözést (a kéz behelyezése a csukló mentén) részesítik előnyben, a tapasztalt mestereket pedig rendkívüli élvezet kíséri a mélyökölözésben (a kéz behelyezése az alkarig). Élvezheti az öklözést egyedül vagy a közös játékot . De ne felejtsd el, hogy a hosszú és izgalmas nyitány és a különleges kenőanyag mellett a türelem, a maximális lazítás, a megfontoltság, az óvatosság és a bizalom játssza a főszerepet az öklözésben. A körmét is gondosan nyírja le, hogy elkerülje a kisebb horzsolásokat és a fertőzések átvitelét. Használjon latex kesztyűt, amely javítja a kéz és a segédeszközök higiéniáját . Öklözéskor kerülje az alkoholt, mert tompítja az érzékeket és sérülést okozhat.

A csillapító alkatrészek enyhén elzsibbadnak, így különösen a tapasztalatlan kezdők továbbra is kézben tartják a játékukat. A hagyományos síkosítókhoz képest a gél sűrűbb és töményebb , így elég kis mennyiséget felvinni, és az ököl lassan becsúszik a hüvelybe vagy az análisba, mint a vaj után. Az öklözésnél azonban ne spóroljunk a fenéken, főleg a fenékbe való behatolásnál, és ha szükséges, folyamatosan adjuk hozzá a kenőanyagot. Sok pár kerüli az intenzív feltöltődést, mert fél, hogy meghúzza az izmokat. De a hüvely és a fenék rugalmas izmok, amelyek visszatérnek eredeti méretükhöz.

A hibrid összetételnek köszönhetően, amely a vízkomponenseken kívül szilikonokat is tartalmaz, maximálisan kitágul az intim részek a zuhany alatt. A hibrid kenőanyagok jól eltávolítják a bőrt és az erotikus segédanyagokat, de nem mosódnak ki olyan gyorsan, mint a vízbázisok. Nem kell vízzel hígítania, például szilikonzselékkel.

A Long Fist Play gél finom konzisztenciája sima marad a játék során, nem ragad, és nem folyik le az ujjakról vagy a játékokról . Kicsit a hajpomádéra emlékeztet. A Lubrigel nem tartalmaz semmilyen olajat vagy parfüm összetevőt, így nem zavarja a játékélményt és nem hagy zsíros nyomokat. Kombinálhatod más fisting zselével is .

A síkosító gélt óvszerrel kombinálva is használhatja, és a hibrid alap nem teszi tönkre a lágyított PVC vagy TPE/TPR anyagból készült latex vagy poliuretán kesztyűket és vibrátorokat . Tesztelőinknek a hátukon lévő pozíció tetszett a legjobban az öklük tömésére . Ellenkezőleg, a hüvely vagy a fenék megnyújtása segédeszközökkel bevált, hogy lassan rákerüljenek a játékra, és ezzel a saját testük súlyát használják fel. A tapadókoronggal ellátott dildók ideálisak öklözéshez. Valószínűleg most először nem fogod magadba vagy a másik feledbe tenni az egész kezed. Ezért óvatosan edzen, és vegyen segítségül különböző méretű XXL segédeszközöket. Segítenek az intim részek nyújtásában, és felkészítik őket magára az öklözésre.

Az applikátorral ellátott praktikus csomagolást különösen azok az öklözők fogják értékelni, akik a kenőanyagot maximális pontossággal szeretnék adagolni, vagy a klasszikus síkosító gél alternatívájaként szeretnék használni. Az első használat előtt vegye ki a műanyag biztosítékot az adagolóból.

A gélen nem találtunk hibát, de egy kicsit sajnáljuk, hogy a hibrid alap megzavarja a szilikon anyagú erotikus segédeszközök porozitásmentességét . Ezért jobb, ha félretesszük őket.

Ez a termék a ruhákon is foltokat hagyhat. A Long Fist Play fisting gél azonban nem tartalmaz olajokat, és vízben oldódik , így a foltokat könnyen kimoshatja mosógéllel vagy szappannal.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Enyhén csillapító fisting gél Long Fist Play (200 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem