Betöltés...

Műsperma White Waterfall (250 ml)

Ár: 3.775 Ft

Szinte minden férfi és sok nő álma egy partner spermával lepermetezett arca vagy teste , de a való életben az urak nem kapnak ilyen masszív cumshot-ot. Normál körülmények között az ejakulátum mennyisége több napos szexuális absztinencia után körülbelül 2–6 ml. Ezért kínálatunkban szerepel a White Waterfall műsperma, amely mindig kéznél van, ha kifogy a lé .

Sokféle ejakulátum-utánzatot kipróbáltunk, de egyik sem emlékeztetett sem ízben, sem szagban valódi spermiumra, pedig a gyártó ezt állította. Az összes tesztelt változat közül a White Waterfall mesterséges spermiumok leginkább a férfi eredetire emlékeztetnek, legalábbis ízében és állagában. A termék illata a megszokott kozmetikai termékeket idézi bennünk. A tesztelés során a gél nem szivárgott ki a testből, és a legjobban megőrizte sűrű gélszerkezetét . A vízbázis minden erotikus segédeszközzel és óvszerrel is barátkozik.

A mesterséges spermiumok csodálatosan feldobják a szexet vagy esetleg a forró erotikus videókat . De Gel is megtalálta a helyét Domináns tesztelőnk BDSM szalonjában, és vele fogsz nyerni egy merész csoportos bukkake partyn . A praktikus csomagolásnak köszönhetően nem kell más játékot magaddal vinned a rendezvényre, mert a tubus megnyomásával erotikus segédeszközök nélkül is szopást szimulálhatsz .

A mesterséges spermiumok kiválóan alkalmasak a spray-dildók töltésére , amelyeket vaginális vagy anális játékhoz használunk. A gél azonnali használatra készült, vagy egy picit vízzel hígíthatjuk, hogy egy tubusos fecskendőn keresztül jobban felvigyük a testre. A permetezett arc, a mell vagy a hüvely és a képzeletbeli spermiumárammal teli popsi látványa felforrósít.

Egy nagyobb, 250 ml-es kiszerelés hosszabb ideig tart, és a gél átlagosan körülbelül 2–5 tölteléknyi spray-dildo-hoz elegendő . Természetesen ez attól is függ, hogy mekkora fecskendő vagy patron van a kedvenc készülékében, és mennyi gélt részesít előnyben a játékokban.

A legtöbb pár főként a hálószobán kívül élvezi a mesterséges spermiumot, de egy születésnapi vagy legénybúcsún is élvezheti a szórakozást. Soha nem tudhatod, hol lesz hely egy kis kanadai csínynek, amellyel kollégáidat vagy barátaidat szórakoztathatod.

A terméket nem fogyasztásra használjuk , de ezt az apró gélhibát szívesen elnézzük.

Alternatív kenőanyagként az ejakulátum utánzat is alkalmas . Sajnos a gél ragacsos szerkezete nem vált be nekünk szex közben. Ezért ezekre a célokra nem ajánljuk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Műsperma White Waterfall (250 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem