Betöltés...

Dog Play análdugó

Ár: 7.520 Ft

Sokáig kerestünk egy minőségi, anatómiailag jól formázott kutyafarkot, amely kiemeli a szerepjátékok és egyéb BDSM játékok hangulatát. Végül a Dog Play anális csatlakozót választottuk Önnek, amely kisebb méretekben különbözik versenytársaitól. Így a kíváncsi kezdőknek és a tapasztalt kutyabarátoknak egyaránt tetszeni fog .

Az állatokkal való játék mostanában egyre népszerűbb. A különféle állatfarkokon kívül segítséget hívhat egész testet fedő öltönyökkel, maszkokkal, mancs formájú kesztyűkkel, nyakörvekkel, pórázokkal és számos egyéb segédeszközzel, amelyeket házi kedvencekkel játszhat . Ezúttal úgy döntöttünk, hogy kedveskedünk a kutyajáték szerelmeseinek, és egy lépéssel előrébb helyezzük a kutyalovaglást. Mert a kutya farok nélkül olyan, mint az elefánt törzs nélkül.

Szeretjük a tű anatómiai formáját, ami megkönnyíti a behelyezést . A puha szilikon anyaggal és egy csepp kenőanyaggal kombinálva a csap könnyen és gyorsan csúszik a fenékbe.

A felhasznált szilikon nem csak magát az anális dugót képezi, hanem annak csavart farkát is. Bízhat így egy 100%-ban vízálló kezelésben , melynek köszönhetően a kutyaszerepet betöltő alázatos partner nyugodtan tud felszedni akár a tóban is.

A domináns férfiak is értékelni fogják engedelmes partnereik szűkebb hüvelyének hatását. A női fenekében lévő anális dugóval végzett szex intenzívebb és érzékibb lesz, mint valaha.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dog Play análdugó" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem