Betöltés...

Spiky Dom nyakörv tüskékkel és pórázzal

Ár: 11.550 Ft

A tüskés nyakörv és póráz a Spiky Dom sokoldalú felhasználásával lenyűgözött minket. A segédeszköz egyértelműen meghatározza a mester és rabszolga helyzetét és a durvább gyakorlat fűszerét . A gallér alkalmas egy alázatos partner megszelídítésére a hálószoba ajtaján kívül vagy egy népszerű BDSM szalonban .

Fém tüskés vagy subika játék szépen kínoz . Szeretjük, ha a domináns fél különféle eszközökkel bünteti engedetlen rabszolgáját a legkülönfélébb módokon. Domináns tesztelőnk a gallért a pénisz, a herék, az anális és a mell kínzására használta. Súlyos BDSM esetén a rabszolga le is térdelhet, leülhet vagy ráfeküdhet a gallérra. Még a legtapasztaltabb játékosok sem ellenállnak a nyak körüli gondos megfojtásnak.

A lakat rögzítésének köszönhetően az engedelmes fél nem tudja magától kicsatolni a gallért és levenni a nyakáról . Ezért csak a domináns dönti el, meddig van a nyakán.

A velúr bélésű gallér műbőr anyaga kényelmes viselet, nagyobb terhelés esetén sem reped ki. A műbőr a vegán termékek közé tartozik, így nem terheli a környezetet .

A masszív láncos póráz műbőr hurokkal megtanítja a rabszolgát, hogy figyeljen a szóra. Megállapítottuk, hogy a bugyiként hordott comb közötti gallér a tisztasági öv alternatívájaként használható .

A vízálló kezelés megkönnyíti a karbantartást , amelyet csukott szemmel is kezelhet.

Kicsit sajnáljuk, hogy a gallérszíj csak 44 cm-es . Ezért elsősorban rabszolgáknak vagy vékonyabb nyakú rabszolgáknak ajánljuk. Ennek az apróságnak ellenére hisszük, hogy sok fűszeres pillanatot fog élvezni a segédeszköz segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Spiky Dom nyakörv tüskékkel és pórázzal" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem