Betöltés...

LadiesFirst hálós overall, XL

Ár: 5.010 Ft

Kevés szín vált ki olyan szenvedélyt, mint a fekete, és egy áttetsző anyaggal való kombinációja felforralja Önt . Ennek a kombinációnak köszönhetően a nő forró és paradicsomos sárkánnyá változik.
A puha fojtószelep meglehetősen nagy, hogy ne fulladjon meg és ne szakadjon el működés közben. Nekünk is tetszik a zseniális szabás, amely felfedi a vállakat és optikailag meghosszabbítja a törzset.



Az érzéki csipkeminta , amely az egész testet díszíti, gyönyörű részletet alkot, amely első pillantásra megragadja a szemet. A minta finoman simítja a női íveket, és homokóra formát kölcsönöz neki. Tehát hölgyeim, fedezzék fel a rejtett femme fatale-t, és szerezzenek magabiztosságot ezzel a luxus fehérneművel.
A puha és puha anyag a testhez tapad és második bőrré válik . A rugalmas anyagnak köszönhetően a nőknek van idejük felvenni az overallt, mielőtt partnerük kijön a fürdőszobából.



Tesztünkből tudjuk, hogy az overál felgyorsítja a férfiak szívverését és szabadjára engedi a szenvedélyt a hálószobában. Ezért értékelni fogja a fenéken lévő lyukat, amely lehetővé teszi a gyors és könnyű hozzáférést a nő öléhez.
Sokáig gondolkoztunk, hogy mi panaszkodhatnánk a mosásra, és nem jutottunk semmire. Ezért üvöltjük, hogy a LadiesFirst összességében az egyik legmenőbb darabunk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LadiesFirst hálós overall, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem