Betöltés...

Delicate Pissing dilator katéterrel és análdugóval (9 mm)

Ár: 25.045 Ft

A Delicate Pissing tágító katéterrel és anális dugóval (9 mm) magasabb szintre emeli az aranyesővel járó partner- és szólójátékokat a tapasztalt ínyencek számára, akik a klinikájukon szeretnének megtölteni feneküket, és vizeletsugárral megtölteni egy másik erogén zónát. A csomag egy tartalék fekete katétert is tartalmaz a titokzatosabb légkör és a nagyobb intimitás érzés érdekében.

A pénisz nyújtása és irritálása felejthetetlen boldog pillanatokat és erősebb orgazmust hoz az engedelmes mestereknek. A húgycsövet több száz idegvégződés szövi át, amelyek a tágító legkisebb mozgására és súrlódására is reagálnak.

A 62 cm hosszú sima szilikon katéter könnyen behelyezhető a hólyagba, és az anális dugó tényleges behelyezése előtt behelyezheti a férfi büszkeségbe. A húgyúti katéterezés és a pénisztágítás során értékelni fogja a rugalmas, rugalmas anyagot, amely tiszteletben tartja a test anatómiáját. Javasoljuk, hogy a kenőanyaggal megkent szondát a teljes felállítás során helyezze be .

A széles lábfejű , 367 g -os üreges anális dugó intenzíven stimulál és feltölt, speciális átmenő formájának köszönhetően pedig vizeletsugár áramlik a katéteren keresztül a fenékbe . A domináns fele és engedelmes partnere így ellenállhatatlan látványban lesz része, amely sokáig az emlékezetébe vésődik. A Delicate Pissing eszköz nagyon népszerű tesztelőink körében, és professzionális dominánsaink gyakran használják professzionális BDSM szalonjukban.

A Kiváló minőségű rozsdamentes acél , amelyből a tágító és az anális dugó készül, az orvosi rendelő sterilitását idézi és libidót ébreszt a rendelők minden rajongójában. Ez a sima, hűvös tapintású anyag tükörként ragyog, és a vízálló felületnek köszönhetően könnyen és gyorsan tisztán tarthatja. A pénisz tágításánál azonban kerüljük a vízzel teli fürdőt, mert a baktériumok bejuthatnak a húgycsőbe és kellemetlen gyulladást okozhatnak.

Ahogy a bevezetőben is említettük, a csomag tartalmaz egy tartalék katétert is fekete színben, amit hangulatodtól függően átlátszó cső helyett cserélhetsz. A fekete árnyalat a titokzatosság fátyolába burkolja a tágítós játékokat, így a subik elsősorban a játékokból fakadó érzéseire és a meglepetés pillanatára koncentrál, amikor alázatosan érzi a fenekében saját vizeletének forrását.

Egyetlen legyet sem találtunk a Delicate Pissing anális dugón, de egy kicsit sajnáljuk, hogy csak tapasztalt mesterek fogják élvezni. Ezért azoknak a kezdőknek, akik nem csókolják meg a péniszt, kisebb átmérőjű játékot kell keresniük.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Delicate Pissing dilator katéterrel és análdugóval (9 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem