Betöltés...

Vibrációs dilator nőknek Pink Vibe (5 mm)

Ár: 8.360 Ft

Az 5 mm átmérőjű Pink Vibe vibrációs dilator nőknek ideális kezdőknek és minden kíváncsi párnak, akik szeretnék kipróbálni a női soundinget vagy a húgycső tágítását.

A megtöltés érzése mellett a játékszer intenzív vibrációs masszázst is nyújt a nőknek 7 vibrációs móddal. A játékos rózsaszín színű dilator kiváló minőségű szilikon anyagból készült, amely csodálatosan puha és gyengéd tapintású. Síkosítás után nagyszerűen siklik, és gyakran használják az orvosi vagy kozmetikai iparban, mivel nem porózus és hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül a húgycsőbe behelyezett vékony rúd a szilikonnak köszönhetően rugalmas, így minden helyzetben alkalmazkodik az emberi test anatómiájához.

A sounding vagy húgycsőtágítás esetén a lehető legjobb higiéniát kell fenntartania. És mivel a húgycső a nőknél közel van a hüvelyi és anális nyíláshoz, ügyeljen arra, hogy az Ön által használt játékokat extra tisztán tartsa.

A kéjes rezgések, amelyek nem túl gyengék és nem is rendkívül erősek, a segédeszköz teljes hosszában továbbítódnak, és a hölgyek 7 vibrációs programban élvezhetik őket. Nagyra értékeltük a csendes vibrációs motort is, amelyet senki sem fog hallani a hálószoba ajtaján kívül. A motor összesen 3 darab LR44-es gombelemmel működik, amelyeket a csomag tartalmaz.

Minden használat előtt és után alaposan mossa le a dilatort. Annak érdekében, hogy bármikor könnyen mosható legyen, a gyártó közepesen vízálló kezelést adott a segédeszköznek, aminek köszönhetően egyszerűen leöblítheti a dilatort folyó víz alatt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs dilator nőknek Pink Vibe (5 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem