Betöltés...

Pepino Comfort terhességi teszt

Ár: 1.255 Ft

A meghitt, otthoni környezetben végzett tesztelés egyszerű és praktikus. A nő a nap folyamán bármikor elvégezheti a tesztet.
A terhességi teszt kimutatja a HCG női hormon jelenlétét. A megtermékenyített petesejt méhben történő beágyazódása után ez a hormon elkezd kiválasztódni a vérbe, és termeli a méhlepény alapját képező sejteket. A teszt nagy érzékenysége korai szakaszban képes kimutatni a terhességet.
A Pepino Comfort terhességi teszt a régebbi modellekkel ellentétben praktikus burkolattal rendelkezik, amelyet fogantyúként használhat, ha a tesztrész másik végére teszi.



A hölgyeknek nincs szükségük más eszközökre az önvizsgálathoz. Csak tartsa a tesztet a vizeletsugár alatt néhány másodpercig.
Szeretjük a jó árat is, amely nem üt lyukat a pénztárcán.



A Pepino gyártó a cseh és külföldi piacok egyik bevált, állandó tagja. Elégedett ügyfeleink ismételten visszatérnek számos óvszerért vagy síkosítóért, melyek a széles választékában találhatóak.



A gyártó 99%-os tesztelési hatékonyságot garantál, de egyes nők esetében előfordulhat, hogy a teszt eredménye nem pontos. A meddőség kezelését támogató chorigon injekciók vagy a HGC hormont tartalmazó gyógyszerek használata befolyásolhatja az eredményt. Ezért a terhesség megerősítése érdekében azt javasoljuk, hogy a hölgyek mindig keressék fel kezelő nőgyógyászukat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pepino Comfort terhességi teszt" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem