Betöltés...

Rotációs vibrátor Viver Bunny (22 cm)

Ár: 38.180 Ft

Jelenleg is a Viver Bunny forgóvibrátort az ajánlatot, mert egy enyhén lekerekített forgó fej, amely tökéletesen illeszkedik a játékok ideje alatt, és serkenti a G pont. A Keskenyebb test a játék fog tetszeni még a kezdők, vagy a nők, akik nem akarnak sokat .

Több tucat rotációs vibrátort kipróbáltunk, de ezek túlnyomó többsége elakadt a hüvelyizmok összenyomása után. A Viver Bunny modell forgó funkciója megfelelt az elvárásainknak, és a vibrátor hegyében található két vibrációs motor erős erejének köszönhetően első helyen működik.

A vibrátort orvosi szilikonnal vonták be, amely kellemes tapintású, sima, nem porózus felülettel ragadja meg Önt.

Az erős dübörgő rezgések még a legigényesebb hölgyeknek is tetszeni fognak. 6 forgási mód és összesen 20 vibrációs program a vibrátorban és a csiklón lévő kiemelkedés gondoskodik a megfelelő örömzenekarról.

Élvezheti a Viver Bunny játék vízálló kezelését a fürdőben, zuhanyban vagy pezsgőfürdőben.

A mágneses USB-töltés kényezteti környezetét és pénztárcáját. A megspórolt pénzért kenőzselé kerülhet a kosárba, amivel mennek majd a játékok, mint a vaj.

A vibrátor csendes működéssel büszkélkedhet, annak ellenére, hogy három új generációs f-1 vibrációs motort kapott . Kettő található a készülék hegyében, és egy külön motor hajtja a nyúlványt a csiklón.

A csikló nyuszi alakú kitüremkedésének köszönhetően a vibrátor belső és külső ingerlésétől szenvedő nők pénzüket megérik. A női rugalmas fülek igény szerint különböző pozícióba hajlíthatók.

Az eszköz egy kicsit bonyolultabb vezérléssel rendelkezik, amelyet gyorsan megtanul.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rotációs vibrátor Viver Bunny (22 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem