Betöltés...

Body kivágásokkal Black Level, M

Ár: 16.505 Ft

Az irritáló fényes anyag latexhez hasonlít. Kiemeli a női műcsalikokat, és egy csipetnyi dominanciával és titokzatossággal életre kelti a BDSM játékokat .
A fényes fekete szín tükrözi a vágyat , és vonzza minden férfi tekintetét és lelkes kezét.
A merész szabás hízeleg a női alaknak, és elfedi az esetleges hiányosságokat. Szeretjük a paradicsommal díszített nyakat, a részben szabaddá tett dekoltázst és a köldök környékét. Élvezni fogja a puha bőr látványát.



A test kényelmes és könnyen öltözhető . A kellemes anyag könnyen tapad a testhez, és nem tapad a bőrhöz, mint a latex modelleknél. Egy fém cipzár a lépésben felhívja a figyelmet egy nő ölére.
A fehérnemű méretét minden nő igény szerint szabadon szabhatja a domborulataihoz. Csak lazítsa meg vagy húzza meg a hevedereket, hogy ne nyomódjanak vagy lazuljanak túl.



A Levehető harisnyakötő öv pontokhoz rögzítve és egyben a viselője által választott harisnyához rögzítve, vagy a fiókban maradva a következő akcióra várva teljesítheti rendeltetését.



Megtudtuk, hogy ez a fehérnemű nem illik a 160 cm-ig terjedő nőkhöz, mert sajnos túl hosszúak a pontjaik. Kicsit azt is sajnáljuk, hogy a harisnya nem része a csomagnak. De csak nézze meg kínálatunkat, és válassza ki a megfelelőt.


Értesítés
A vinil anyag szereti összeragadni és megsérülhet. Ezért a közös játékok során nem javasoljuk, hogy mindkét partner egyszerre viseljen bakelit ruhát. Ezenkívül ne kombinálja a piros darabokat feketével vagy fehérrel. Elszínezhetik egymást, és csúnya foltokat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Body kivágásokkal Black Level, M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem