Betöltés...

Body kivágásokkal Black Level, S

Ár: 16.735 Ft

Az irritáló fényes anyag latexhez hasonlít. Kiemeli a női műcsalikokat, és egy csipetnyi dominanciával és titokzatossággal életre kelti a BDSM játékokat .
A fényes fekete szín tükrözi a vágyat , és vonzza minden férfi tekintetét és lelkes kezét.
A merész szabás hízeleg a női alaknak, és elfedi az esetleges hiányosságokat. Szeretjük a paradicsommal díszített nyakat, a részben szabaddá tett dekoltázst és a köldök környékét. Élvezni fogja a puha bőr látványát.



A test kényelmes és könnyen öltözhető . A kellemes anyag könnyen tapad a testhez, és nem tapad a bőrhöz, mint a latex modelleknél. Egy fém cipzár a lépésben felhívja a figyelmet egy nő ölére.
A fehérnemű méretét minden nő igény szerint szabadon szabhatja a domborulataihoz. Csak lazítsa meg vagy húzza meg a hevedereket, hogy ne nyomódjanak vagy lazuljanak túl.



A Levehető harisnyakötő öv pontokhoz rögzítve és egyben a viselője által választott harisnyához rögzítve, vagy a fiókban maradva a következő akcióra várva teljesítheti rendeltetését.



Megtudtuk, hogy ez a fehérnemű nem illik a 160 cm-ig terjedő nőkhöz, mert sajnos túl hosszúak a pontjaik. Kicsit azt is sajnáljuk, hogy a harisnya nem része a csomagnak. De csak nézze meg kínálatunkat, és válassza ki a megfelelőt.


Értesítés
A vinil anyag szereti összeragadni és megsérülhet. Ezért a közös játékok során nem javasoljuk, hogy mindkét partner egyszerre viseljen bakelit ruhát. Ezenkívül ne kombinálja a piros darabokat feketével vagy fehérrel. Elszínezhetik egymást, és csúnya foltokat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Body kivágásokkal Black Level, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem