Betöltés...

Fleshlight Go Pink Lady Surge vagina (21,5 cm)

Ár: 19.990 Ft

A Fleshlight gyártó ezúttal olyan művaginával érkezett a piacra, amit minden utazó értékelni fog. A kisebb, könnyű Go Pink Lady Surge modell diszkréten elkíséri utazásaira és a hálószobába is, ráadásul tökéletesen illeszkedik partnere kezébe is.

A puha Superskin anyag az emberi bőrt idézi, a fleshlight belső hüvelye pedig felmelegítés után tökéletesen vezeti a hőt. Ez felkelti azoknak az uraknak a figyelmét, akik ugyanazokat az érzéseket szeretnék átélni szólójátékaik során, mint amikor egy igazi nővel szexelnek.

A masszív ABS műanyag tok még a vadulásokat is kibírja, így szabadjára engedheti fantáziáját, és rendesen megdolgozhatja ezt szépségnek. Alaposan teszteltük az úti változatot, és még a Fleshlight vagina kisebbített, 20 cm-es használható hosszúságú változata sem fogja megfosztani a férfiakat az igazi gyönyörtől. Az eszköz alján található egy forgószelep, aminek köszönhetően szabályozható a nyomás az önkielégítő belsejében.

A kifinomult, négyzónás belső szerkezet a kezdőket és a tapasztalt csődöröket egyaránt kilövi az orgazmikus égboltba. Ugyanis kicsit keskenyebb, mint a többi modell. Az első kamrába való belépés után a péniszt masszírozza és kényezteti a finom ovális kiemelkedések hosszabb sora, amelyek kis négyzeteket alkotnak. Ez után azonban a fleshlight hüvelye összeszűkül, és a homokórát idéző második és harmadik zóna következik. A hüvelynek ez a része könyörtelenül összeszorítja a férfi büszkeségét, és nagyobb, csepp alakú kiemelkedéseivel intenzíven izgatja a makkot és a kantárt. Ha az urak teljesítették ezt az állóképességi próbát, bejuthatnak a leghátsó kamrába, ahol az utolsó textúra gondoskodik a végső becsapódásról és az orgazmusról, méretében és alakjában másolja a hüvely első részét.

A játék teljesen vízálló kialakítása kiválóan alkalmas az érzéki vízi játékokhoz, így élvezheti az izgatást a zuhany alatt, a pezsgőfürdőben vagy a fürdőkádban.

A Fleshlight gyártó büszke kiváló minőségére, és az egyik legismertebb és legkeresettebb férfi maszturbátor eladó nálunk és a külföldi piacokon.

Semmi sem tökéletes, és úgy találtuk, hogy a fleshlight utazó változata rövidebb használható hosszúságú, mint a normál méretű megfelelője. De a nagyobb pénisszel rendelkező férfiak találnak kínálatunkban átlagon felüli méretekkel büszkélkedhető férfiak számára készült vaginákat.

A további hátrányt az igényesebb karbantartásban látjuk, ami kicsit több időt vesz igénybe, mint más önkielégítőknél, de megfelelő gondozás mellett a művagina sokáig örömet okoz Önnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Go Pink Lady Surge vagina (21,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem