Betöltés...

LELO Soraya Wave vibrátor klitoriszkarral, kék

Ár: 103.305 Ft

A LELO Soraya Wave vibrátor legjobb tulajdonsága a WaveMotion technológia, melynek köszönhetően a vibrátor hegye pont úgy ring, mint a G-ponthoz érő ujjak, ringó ritmusban. Az erős rezgések és a anatómiailag pontosan formázott csiklókar a képzeletbeli hab a tortán. Az eszköz minden nőt boldoggá tesz, aki imádja a csikló és a hüvely egyidejű stimulálását.

Az erotikus játék precízen megtervezett formája minden egyes behatolásnál a G-ponton és egyben a csikló legérzékenyebb helyén nyugszik. Ezért a nőknél a kettős stimuláció nagyobb véráramlást okoz az egész medencefenékben, ami erőteljes orgazmushoz vezet.

Az anatómiailag jól megtervezett vibrátorvonalak tökéletesen utánozzák a női íveket. Ezért is dicsérték tesztelőink a vibrátor görbületét és a csiklókar megfelelő hosszát.

Már az első érintésre beleszeret a selymesen sima szilikon anyagba. Ujjbegyei körbe fognak járni minden hajtást és arany részletet a vibrátor oldalán és a fogantyún. A kiváló minőségű, nem porózus anyag könnyű tisztítást tesz lehetővé, ezért a szilikont gyakran használják a gyógyászatban vagy a kozmetikában.

Az erős rezgések felkavarják a vért az erekben. A leggyengébb intenzitáson a legérzékenyebb nők ölét elkényezteti. Éppen ellenkezőleg, a magas intenzitás még a környék legvadabb macskáit is megszelídíti. Közülük kevesen képesek ellenállni a 8 rezgési módnak, amely a gyönyör csúcsára juttatja őket.

Tetszik nekünk a vibrátor teljesen vízálló kialakítása, mert nemcsak az ágyban, hanem a zuhany alatt vagy a medencében is megtapasztalhatja vele az izgató játékokat.

Az USB töltés megkíméli Önt attól, hogy folyamatosan alkáli elemeket vásároljon. Így marad valami a pénztárcájában, amit elrejthet a perselybe, és legközelebb újabb erotikus segédeszközt vásárolhat.

Az egyetlen dolog, amit sajnálunk a LELO Soraya Wave vibrátoron, az a zajszintje. A szomszédok nem hallják meg, de nem is fog összejönni egy titkos gyorsmenet a paplan alatt az alvó társa mellett. De megértjük, hogy a két erős vibrációs motor teljes tüdővel énekli a kéjes áriáját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LELO Soraya Wave vibrátor klitoriszkarral, kék" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem