Betöltés...

CloneBoy világító péniszmásoló készlet

Ár: 11.195 Ft

Mélyítse el intimitását partnerével, és fűszerezze kapcsolatát egy új, erotikus élménnyel . A CloneBoy világító kasztkészlettel egy izgalmas kalandban lesz részed, amely feldobja hálószoba játékait. A saját vibrátor elkészítése minden játékos pár számára izgalmas lesz, életkortól és kapcsolat hosszától függetlenül.

A népszerű, valósághű öntött szett után egy izzó alternatívát is beiktattunk a kínálatba, mely élénkzöld színével kápráztat el . Az így kapott vibrátort még sötétben is megtalálhatja.

A 3D gél megbízhatóan rögzíti a férfi büszkeség minden részletét. Amikor ezután megtölti az előkészített formát kevert szilikonnal, máris várhatja partnere péniszének hű másolatát . A szilikon anyagának köszönhetően csodálatosan puha és szilárd lesz, akárcsak élő modellje. A készlet legfeljebb 20 cm hosszú péniszhez való.

Szeretjük, hogy a DIY vibrátor vízálló. Ezért vadul futhat vele a fürdőben vagy a zuhany alatt. Ráadásul a rendezvény után langyos vízsugár alatt is villámgyorsan kimoshatod.

A csomagban egy zacskó 3D gélt talál . Ha azonban nem sikerül a casting, írjon nekünk, és ingyenesen küldjük Önnek a cserecsomag 3D gélt. A 2. próbálkozásra már megy a casting egynek. Ha a férfi büszkeség kissé ívelt, próbálja megdönteni a hengert úgy, hogy a pénisz ne érjen hozzá a falához. A casting ezután ennek köszönhetően sikeres lesz.

És bár izgatottak vagyunk a saját vibrátor elkészítésének ötletétől, figyelmeztetnünk kell a készlet két kisebb betegségére. A szereposztás elkészítése után kicsit meglepett minket a 3D gél sajátos illata , ami idővel eltűnt. És mivel perfekcionisták vagyunk, kicsit sajnáljuk a szilikonban lévő buborékokat , amelyek keverés után megjelennek a masszában. De ez nem számít. A saját vibrátor öntésének fűszeres élménye megéri.

Elkészítési útmutató:


Ürítse ki a csomagolásként szolgáló hengert. Számítsa ki az erekciós pénisz hosszát + 5 cm. Vágja le a henger felesleges hosszát.
Vágja le a hengert és ragassza fel úgy, hogy az átmérője 6 cm legyen. Használjon vízálló szalagot, hogy a görgő ne váljon le a folyamat közepén.
Ragassza fel a szalagot az éles vágott végére is.
Helyezze a fekete gumi hüvelyt a henger egyik végére. Óvakodj a szakadástól!
A hüvelyt úgy állítsa be, hogy 6 cm-re nyúljon a hengeren, és a nyílása középen legyen.
Állítsa fel a péniszt, és biztosítson neki egy erekciós gyűrűt.
Helyezze be a péniszt a hengerbe a hüvelyen keresztül.
Öntsünk egy zacskó 3D gélt (még por alakban) a tálba és adjunk hozzá 0,5 liter 18 °C-os vizet, tesztelőink szerint a kicsit melegebb víz alkalmasabb, mert különben a pénisz leeshet egy ilyen sokk.
Vízzel való érintkezés után a gél megkeményedik. A gél 3-4 percen belül megkeményedik. Ezért megpróbál gyorsan cselekedni. :)
Keverje össze a vizet a zselével, hogy homogén masszát kapjon. Fontos, hogy a gél vízzel való érintkezését követő két percen belül öntse a gélt a hengerbe.
Fogja meg a hengert, és egyenletesen öntse bele a gélt.
Ha a pénisz hozzáér a henger falához, elfordíthatja a tartályt, vagy ujjaival mozgathatja a pénisz közepére.
Várja meg, amíg a 3D gél megkeményedik.
Lazítsa meg vagy távolítsa el az erekciós gyűrűt, és húzza ki a péniszt a formából.
Helyezze a formahengert függőlegesen úgy, hogy a forma fejjel lefelé legyen.
Vegyünk fel kesztyűt, és alaposan keverjük össze a szilikonmasszát egy percig.
A megszilárdult keveréket óvatosan öntse a szilikonmasszával ellátott edénybe, elkerülve a kifröccsenést.
Ha a szilikonmassza felszívta a szilárdító szert, kezdjük el alaposabban és gyorsabban keverni két percig.
A szilikon 2-3 perc múlva kezd megkeményedni. 2 perc keverés után töltsük meg a formát szilikonmasszával.
Hagyja a szilikont 24 órán át megkeményedni.
Óvatosan kivesszük a formából, és le tudjuk vágni a felesleges masszát.
Alaposan mossa le szappannal és vízzel.
És most ugorjunk akcióba! :)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "CloneBoy világító péniszmásoló készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem