Betöltés...

Fleshlight FleshSack anál maszturbátor herékkel (28,5 cm)

Ár: 28.990 Ft

A kifinomult, herékkel ellátott férfi maszturbátor minden homoszexuálist és biszexuálist kielégít, valamint a párokat is, akik változatossá szeretnék tenni a maszturbációt és még valósághűbb érzéseket szeretnének átélni a játszadozások alatt. A FleshSack új, négyzónás belső szerkezete intenzíven stimulálja a péniszt, akárcsak az igazi anális szex.

A Fleshlight márka ismét nem okozott csalódást, és egy ügyes önkielégítővel érkezett a piacra, amellyel a nagyszerű orgazmus mellett a valósághűen kidolgozott heréket is kiélvezheti. Simogathatja vagy szorítgathatja a kemény, de selymes golyókat, minden kemény behatolásnál izgatóan ringani fognak.

A Superskin anyag hűen utánozza az emberi bőr puhaságát, amit minden érintésnél élvezni fog. A hüvely felmelegítés után remekül vezeti a hőt, így amellett, hogy a férfiassága úgy fogja érezni magát, mint egy vattapamacsban, a szólójátékok hosszabb ideig lesznek komfortosabbak. Ahhoz, hogy a fenék pompásan lédús legyen, az esemény előtt ne felejtsen el megfelelő mennyiségű minőségi síkosító gélt használni.

A FleshSack új, négyzónás belső szerkezetével olyan menetben lesz része, mint egy hullámvasúton. A bejárati nyílás leküzdése után a pénisz makkja kéjesen összehúzódik, és felfedezi a puha bordázatot, amelyet két párnával béleltek finom, gömb alakú kiemelkedésekkel. A másik három kamrában a masszírozó barázdák spirálisak, így a maszturbátor a pénisz minden egyes behatolásával intenzíven stimulálja a pénisz egy-egy részét, amíg ki nem szívja a sperma utolsó maradványait is.

A kiváló minőségű műanyagból készült, masszív tok még a kemény behatásoknak is ellenáll, így kényeztetheti magát egy igazi vadulással a Fleshlight FleshSack segítségével. Önkielégítés közben a tok alján lévő kerék elforgatásával állíthatja be az anális feszességét.

Ha vonzzák a vízi játékok, bátran nekiállhat kísérletezni. Az önkielégítő teljesen vízálló, és szívesen tolja ki a puha fenekét a zuhany alatt vagy a pezsgőfürdőben.

A Fleshlight márka a férfi maszturbátorok egyik bevált gyártója, amely kiváló minőségében és kifinomult részleteiben. Ezért megbocsátjuk a FleshShacknek a magasabb árat a nagyszerű dizájnért és a valósághű herékért. Hiszünk abban, hogy az erotikus időtöltések során az Ön ormánya is a magasba emelkedik majd, akárcsak elégedett tesztelőinké.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight FleshSack anál maszturbátor herékkel (28,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem