Betöltés...

My.Size óvszerek (36 db), 57mm

Ár: 13.155 Ft

Az innovatív My.Size óvszer márka tudja, hogy minden pénisz más és más, és nem könnyű megtalálni a megfelelő méretű óvszert, amely nem szorít és nem csúszik le. Éppen ezért a gyártó saját óvszerrel érkezik a piacra, amely minden férfihoz tökéletesen passzol. Óvszereiket 8 méretben árusítják, amelyek átmérője 45-72 mm.
A klasszikus egyenes, anatómiai formának köszönhetően az óvszer jól illeszkedik és szilárdan a helyén marad szex közben.



Annak köszönhetően, hogy az óvszer 100%-ban természetes latexből készül, a vegán termékek közé tartozik. Gyártásuk során nem történt állatokon való kísérletezés vagy állatkínzás.
A népszerű, német My.Size márka szereti bolygónkat, ezért is igyekszik megóvni a környezetet a felesleges vegyszerektől az óvszergyártás során.



A 36 db óvszert tartalmazó, nagy csomagot főleg azok a párok fogják használni, akik egymás után többször is élvezik a szexet.
Az egyetlen dolog, amiért kritizálnánk az óvszert, az a tipikus latex szag, amellyel az óvszerek túlnyomó többségénél találkozni fog.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "My.Size óvszerek (36 db), 57mm" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem