Betöltés...

Szex Szex Szex – kártyajáték

Ár: 3.315 Ft

Amikor legközelebb kirándul , csomagolja be a Sex Sex Sex erotikus kártyajátékot, amely az utazást kalandos utazássá varázsolja erotikus élményekért.

Nagyon jól éreztük magunkat a tesztelésben, és megtanultunk néhány új ugratás módszert, amelyekhez újra és újra visszatérünk.

Minden kártya a pakliban az 56 erotikus vagy szexuális gyakorlat és fantázia egyikét képviseli. Kipróbál egy romantikus masszázst, egy nem hagyományos szexuális pozíciót és egy borsos szexuális technikát.

Értékelni fogja a játék egyszerű elvét az ötlapos kártyák stílusában, különösen akkor, ha nem lesz sok ideje új ötletekkel előállni. Egy gyors játék néhány percen belül új örömforrásokat kínál. Ezért nagyszerű játékos párok számára, akik soha nem maradnak éjszakánként csak egy számmal.

Az egyedi és megismételhetetlen kártyakombinációk nem fognak unatkozni. Soha nem tudhatod, milyen szexuális gyakorlat vár rád ezúttal.

Erotikus kártyajáték Sex Sex A szex minden szerelmi előjáték remek elterelése, mert hosszú és intenzív élményekre csábít, egyedül kettesben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szex Szex Szex – kártyajáték" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem