Betöltés...

Párvibrátor Lovelight (16,6 cm)

Ár: 14.675 Ft

A páros vibrátorok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek multifunkcionális használatuknak köszönhetően szóló és páros játékban. Éppen ezért több tucat hasonló modellt találhat a piacon. De nem mindenki teljesíti, amit ígér. A legtöbb tesztelése után a páros vibrátor miatt voltunk a legjobban izgatottak Lovelight, amely lenyűgözött bennünket 12 vibrációs programból és rugalmas vetítésből álló széles választékával . A gyengébb, nem olyan mélyen behatoló rezgések miatt elsősorban kezdőknek ajánljuk, akik még csak az erotikus játékok világát fedezik fel.

A vibrátor eredeti formája hosszú nyúlfülekre emlékeztet. Ennek köszönhetően a hüvelyi használat során a fül alkalmazkodik a női test anatómiájához. Tehát míg az egyik a G-pontot stimulálja, a másik tökéletesen a csiklón vagy a végbélnyíláson nyugszik. Kinyithatja a hajlékony karokat , és átölelheti velük a péniszt a gyökerénél éppúgy, mint a makk alatt. A csipetnyi rezgéssel fűszerezett orális stimuláció erőteljes ejakulációra gerjeszti a férfiakat.

Páros szerszámmag Lovelight erős és strapabíró ABS műanyagból készült, amely a játék teljes hosszában jól továbbítja a rezgéseket. A vibrátor felülete finom, kiváló minőségű szilikonrétegből áll. Tökéletesen puha tapintású, és kitűnik hipoallergén és nem porózus tulajdonságaival.

Mindegyik fülben egy vibrációs motor található, amely 12 rezgésmód ritmusára képes táncolni. Nem könnyű ezeken túljutni anélkül, hogy az út során csúcspontot érne. Annál nagyobb kedvvel tér vissza az eszközhöz, és feszegeti örömének határait. Az orgazmus szándékos késleltetésével végül elérheti az intenzív csúcspontot, amely után elalszik, mint a fatörzs.

A szerszám vízálló kialakításának köszönhetően minden használat után egyszerűen lemoshatja langyos vízsugár alatt. Egy praktikus USB-kábel segítségével pedig körülbelül 60 perc alatt energiával látja el a vibrátort.

Végezetül el kell mondanunk, hogy nagyra értékeljük a vibrációs kerékpárok csendes kialakítását , mert ha kettő is van, zümmögésük egy vibráló telefonra emlékeztet a zsebben.

Páros vibrátor Lovelight bár a tesztelés során az ujja köré tekert minket, a gyengébb rezgésekért mégis egy pontot le kell vonnunk. Ezért ajánljuk kezdőknek, akik csak a vibráló játékok dzsungelét fedezik fel, és esetleg meglepődnek az erős rezgésektől. Ezért, ha Ön tapasztalt vaddisznók és sárkányok közé tartozik, keressen egy másik modellt, amely még az igényes tesztelőink igényeit is kielégíti.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Párvibrátor Lovelight (16,6 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem