Betöltés...

Tapadókorongos dildó Rainbow Pride (17 cm)

Ár: 20.085 Ft

A vibrátor szivárványos dizájnja Nemcsak az LMBT közösség rajongóit fogja örömet okozni, hanem minden játékos kezdőt is, aki értékelni fogja a kisebb méretet és a valósághű kivitelezést. A jellegzetes makk és erezet kellemesen stimulálódik, amikor behatol a hüvelybe vagy az análisba. Más kipróbált vibrátorokkal ellentétben bízhat egy szilárd tapadókorongban, amely megtartja a szöget.

A hiteles anatómiai formát nagy és szép alakú herék hangsúlyozzák. Érintésre a vibrátor szinte megkülönböztethetetlen a valódi pénisztől.

A puha szilikon anyag lágyságával és rugalmasságával fog tetszeni. Ennek köszönhetően a játékot minden helyzetben pontosan oda fogja irányítani, ahol szüksége van rá. Minőségi szilikon mindig bírja és nem kopik.

Ezzel a szivárványos jóképű férfival változatosabbá teheti kedvenc vízi szórakozását is. A Rainbow Pride vibrátor teljesen vízálló. Így akár egy lazító fürdőzés közben is ellazulhatsz vele.

Egy kis hátrányt tapasztaltunk, amikor a Rainbow Pride vibrátort egy szíjra akartuk rögzíteni. A puha és jól formálható tapadókorong bedőlt, és a készülék kiesett. Tehát ha olyan vibrátort keresel, amelyet hevederre szeretnél rögzíteni, akkor más modelleket kell nézned.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tapadókorongos dildó Rainbow Pride (17 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem