Betöltés...

Tapadókorongos dildó Rainbow Lust (24,5 cm)

Ár: 33.480 Ft

A nagy szivárvány vibrátor , amely az öled minden elérhető centiméterét kitölti , nemcsak az LMBT közösség tagjait fogja örömet okozni, hanem mindenki mást is, aki a nagy mérettől és a határok feszegetésétől szenved. A hiteles valósághű dizájn élénkíti a színes dizájnt, ami új kalandokra ösztönöz. A Dildo Rainbow Lust ezért boldoggá teszi a nyújtás és a lyukak teljes kitöltésének szerelmeseit. A hüvely vagy az anális falára gyakorolt erős nyomás fokozza az orgazmust.

Más nagy vibrátorokhoz képest a Rainbow Lust tapadókorong puha, hajlékony és erős. Ha egyszer megszívod valahol, a világon semmi más, csak a nyers erőszak fogja széttépni. Ez új helyszínekkel és helyiségekkel kelti életre a játékokat, ahol kényelmesen mozoghatsz a vibrátorral.

A vibrátor ötletes anatómiai formájának köszönhetően behelyezve lemásolja a test vonalait. Ezért kényelmesen felszerelhető.

A kiváló minőségű szilikon anyag puha tapintású és selyem tapintású. Egy csepp síkosítóval is jól csúszik.

A vízálló felületű Dildo Rainbow Lust feldobja a játékot a fürdőkádban, a zuhanyzóban és a pezsgőfürdőben.

Hiába izgulunk a strapabíró tapadókorongon, azt kell mondanunk, hogy a vibrátor nem illeszkedik jól a szíjba emiatt. Kísérleteink során a tapadókorong mindig összeesett, és a vibrátor kiesett a hevederből.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tapadókorongos dildó Rainbow Lust (24,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem