Betöltés...

Fleshlight Mia Malkova LVL UP vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Mia Malkova a természetes kebleiről és lédús, fiatal testéről híres. Fiatal kora ellenére nem egy tapasztalatlan nyuszi, és méltán megérdemli a megtisztelő helyét kínálatunkban. A Fleshlight Mia valósághű másolatával és négyzónás belső felépítésével minden rajongóját elégedetté tesz, beleértve a tapasztalt csődöröket is, akik már kissé unják a klasszikus, monoton maszturbátorokat.

A speciális Superskin anyag jól vezeti a hőt és hosszabb ideig képes azt megtartani, így a vagina tapintásra úgy tűnik, mintha élne. A maszturbáció során a férfi szinte olyan valósághű érzéseket él át, mint amikor párjával szexel.

A masszív, zseblámpa alakú tok mindkét kézzel jól tartható, és kibírja a durva bánásmódot is. Tehát uraim, bátran vágjanak a közepébe. Ezzel a művaginával úgy bevadulhat, mint senki mással.

Az LVL UP új, szűkebb belső szerkezete térdre kényszeríti az urakat. A vagina spirális bejárata körülöleli a péniszt olyan izgató finom tapadókkal, mint a polipcsápok. Ezt a fogást masszázs követi három kisebb kiemelkedéssel, melyek egy nagy ovális pontot szegélyeznek, amely ujjbegyre emlékeztet. A harmadik kamrában a makk egy jelentősen leszűkült bejáraton keresztül tör utat magának, amely kéjesen húzza le a kantárt és a hímtagot. Ezt követi két sorba helyezett gyűrű, amelyek finom cseppeket idéznek fel váltakozva két pár izgató kiemelkedéssel. Az orgazmushoz vezető végső útról két négyzet alakú masszázspont gondoskodik, amelyek a vagina végén találhatók egymás felett.

A művagina életnagysága teljes méretében megragadja a péniszt. Egy kis képzelőerővel a férfiak ugyanazokat az érzéseket fogják átélni, mintha Miával éreznék igazán jól magukat. És mivel a fleshlight teljesen vízálló felülettel rendelkezik, elkíséri egy vízzel teli fürdőkádba is.

Mia Malkov Fleshlight hüvelyének innovatív LVL UP szerkezete erősebben fogja a péniszt, mint bármely más fleshlight. A vaginába való behatolás után a test alsó részén található szeleppel szabályozhatja annak feszességét. Ennek köszönhetően a Fleshlight valósághűen képes utánozni a szájjal történő szívást.

A Fleshlight márka a férfi maszturbátorok egyik vezető gyártója. A művaginák és maszturbátorok minőségi és hatékony feldolgozásával szerezte meg pozícióját a piac élén, ezért sajnos néhány forinttal többe kerül, mint a többi maszturbátor. Mint minden lánynak, ennek a fleshlightnak is szüksége van rá, hogy időt szánjon rá, és minden esemény után megfelelően lemossa és fertőtlenítse. Mia csak gyengéd és alapos odafigyeléssel várja majd Önt hűségesen a fiókban, készen a szórakozásra, amikor csak akarja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Mia Malkova LVL UP vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem