Betöltés...

Mystery Bondage anál kampó (24 cm)

Ár: 6.520 Ft

A Mystery Bondge anális horgot szeretni fogják a bátor kísérletezők, akik már rendelkeznek tapasztalattal az anális segédeszközökkel és a kötözéssel kapcsolatban, és szeretnék keményíteni BDSM játékaikat . Több hónapig teszteltük a játékot, és élveztük rabság, verés vagy szex közben . Az anális horog erotikus fotókon és videókon is kiemelkedik.

Nehéz játékai során értékelni fogja a nagy hurkot a kötél, lánc vagy póráz befűzéséhez . Köss egy partnert egy kecskéhez a háta mögött tett kézzel, köss kötelet a törzsére és a csípőjére, vagy játssz művészi kötelékekkel, és csomókkal alkoss remekművet a másik feled testéből. Egy immobilizált partner anális horoggal a fenekében ellenállhatatlannak tűnik. Lenyűgözően néz ki a női zsinórba fonódó kötéllel ellátott horog is.

A csepp alakú anális dugó könnyen becsúszik a fenékbe, és azt tapasztaljuk, hogy nem csúszik ki, még akkor sem, ha a horog nincs kötéllel rögzítve a partner testén. A tűvel stimulálhatja a hölgyek G-pontját, mielőtt behelyezné őket az análisba.

Minden érintéssel beleszeret a kiváló minőségű alumínium anyagba. Nem kell mást tenni, mint bekenni a csapot egy kis csepp kenőanyaggal, mielőtt behelyeznénk, és simaságának köszönhetően vajszerűen csúszik a fenékbe.

A gombostű vízálló felülettel rendelkezik , így élvezheti a paradicsomos zuhanyozást vele.

Az anális horog hosszú órákra mozdulatlanná teszi az engedetlen behódolót. De a játékkal a szex közben is felejthetetlen utazásban lesz része . Tesztelőink szeretnek kísérletezni és kezelni a hüvelyi és anális behatolást egy tűvel a seggedben, különösen hátul. Maga a kötél vagy a rabszolgahorog meghúzása tovább megaláz, és a domináns partner abszolút dominanciát szerez a teste felett. Kösse a kötél végét például a fejtámlához, a mennyezeti kampóhoz vagy a korláthoz.

Melegítheti és hűtheti a fémet. Ezért, amikor a tűt a végbélnyílásba helyezi, élvezze a meleg és a hideg hatását , aminek köszönhetően izgatottan libabőrös lesz.

A Mystery Bondage anális horgon nem találtunk hibát, de azoknak a pároknak ajánljuk, akiknek már van tapasztalatuk anális segédeszközzel és kötözéssel kapcsolatban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mystery Bondage anál kampó (24 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem