Betöltés...

Orális spray a nyáltermelés fokozására Lemon Waterfall (13 ml)

Ár: 5.990 Ft

Az azonnali nyáltermelést előidéző Lemon Waterfall luxus szájspray nagyszerű hidratáló hatásával, valamint frissítő citrusos ízével és aromájával hódított meg minket. A nyál az egyik legerősebb fegyver az intim pillanatokban, és ezt a terméket különösen orális játékok előtt fogja használni, amikor úgy érzi, hogy kiszárad a szája, és szeretne a nyelvével szépen csússzni a csiklón vagy a péniszen. A hosszú, érzéki előjátékot is változatossá teheti vele, tele szenvedélyes csókokkal.

Az almasav fontos szerepet játszik a természetes, parabének nélküli, vegán összetételben, amely a nyelvvel érintkezve aktiválja a nyálképződést. Csak háromszor kell a permetet a nyelvére permetezni, és azonnal kellemes, körülbelül 3 percig tartó hidratálást fog érezni a szájában. Szeretjük, hogy szükség szerint többször egymás után használhatja a sprét. Tesztelőink dicsérik a terméket, és elmondták, hogy az előjáték során gyakran és szívesen visszatérnek hozzá, az intim részek simogatása mellett például a mellbimbók izgatására is használják.

Enyhén savanykás íze energiával tölti el, a citrus illata kellemesen frissíti a leheletét. Az unisex termékek az elefántcsapatunknál a legnépszerűbbek közé tartoznak, mert, akárcsak a Lemon Waterfall szájspray esetében, szeretik őket férfiak és nők egyaránt. Mivel a spray praktikus applikátorral rendelkezik, villámgyorsan és diszkréten permetezheti a szájába.

Ezenkívül a szex és a játszadozások során értékelni fogja, hogy a vízbázis nem teszi tönkre a latex óvszereket vagy az erotikus segédeszközöket. Tehát vegye be kedvenc vibrátorát, dildóját vagy léghullámos csiklóizgatóját az előjátékba.

Végül megemlítjük a spré kompakt kivitelezését, amelyet utazás közben könnyedén elrejthet zsebében, hátizsákjában vagy kis kézitáskájában. Mindig kéznél lesz a kis segítő a forró és romantikus pillanatokhoz, legyen épp moziban, autóban vagy akár gőzhajózáson.

FIGYELMEZTETÉS
Ha allergiás a termék bármely összetevőjére, ne használja. A spray alkalmazásakor ügyeljen arra, hogy a folyadék ne kerüljön a szemébe. A szem nyálkahártyájával való érintkezés esetén öblítse le tiszta vízzel. Ha tartós égő érzést vagy egyéb problémát tapasztal, forduljon orvosához. Tárolja a terméket száraz és hűvös helyen, és tartsa távol a kíváncsi gyerekektől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Orális spray a nyáltermelés fokozására Lemon Waterfall (13 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem