Betöltés...

Kókuszos stimuláló gél mellbimbókra Coco Breeze (10 ml)

Ár: 4.355 Ft

Megszerettük a lecsókolható Coco Breeze stimuláló gélt mellbimbókra, mert csodálatos kókusz illata van és a fémgolyós felvitelnek köszönhetően gyengéd hűsítő hatást fog érezni. A mellbimbók mind a nők, mind a férfiak testének legérzékenyebb erogén zónái közé tartoznak, ezért fordítsanak kellő figyelmet rájuk. Ízléseinek megfelelően simogassa partnerét nyelvével, de akár durvább szívással, húzással vagy szorítással is. Minden érintés vagy csók izgalmas élménnyé válik a luxusos kókuszgélnek köszönhetően.

Sok ehető-stimuláló kiegészítőt kipróbáltunk a mellbimbók izgatásához, de egyik sem felelt meg az elvárásainknak. Egyes termékek nem hatnak a testre, másoknak kellemetlenül mesterséges szaga vagy íze volt. A Bijoux Indiscrets prémium márka kókuszos stimuláló géle vonzott minket a legjobban, és hisszük, hogy az előjáték során imádni fogja az új érzéseket és élményeket. A mellbimbók stimulálásával egyes nők orgazmust érhetnek el, hasonlóan mint a csikló, a hüvely vagy az anális izgatása során, a mellekben található sok idegvégződés miatt. Amikor a mellbimbókat stimulálják, az oxitocin hormon felszabadul a szervezetben, ami orgazmushoz kapcsolódó hüvelyi összehúzódásokat okoz.

A fémgolyós applikátornak köszönhetően a mellbimbógél könnyen felvihető, a hűsítő fém pedig fokozza a stimuláló hatást. Körkörös mozdulatokkal vigye fel a mellbimbóra a gélt, és addig ingerelje, amíg az teljesen fel nem áll. Ne siessen, hagyjon elég időt partnerének, hogy ameddig csak lehetséges, élvezze a lassú előjátékot. Időnként fújjon a mellbimbókra, vagy nyalja meg a nyelvével, és nézze, ahogy a kedvese vonaglik az izgalomtól. Ha azt szeretné, hogy a mellbimbó stimulálása közben olyan érzése legyen, mintha jégkockát használna, tegye az üveget egy kis időre a hűtőszekrénybe vagy a fagyasztóba.

A hígabb gél állag kellemes felvitelt tesz lehetővé, és nem csöpög le az intim területekről. Megállapítottuk, hogy a mellbimbókon lévő gél nem hagy zsíros réteget és jól beszívódik a bőrbe.

A vízbázis nem teszi tönkre az óvszert vagy a szexjátékok anyagát, ezért vigye magával kedvenc erotikus eszközét a buliba.

A játékok során édességre vagy rágógumira emlékeztető, mentolos ízt is élvezni fogja. Nyalás után a gél picit csíp a nyelven, és friss leheletet hagy a szájban. Kombinálja a mellbimbó nyalogatását szenvedélyes csókokkal. Az ellenállhatatlan kókusz illatot és hűsítő hatást átviszi partnere ajkára, aki nem akar majd elszakadni Öntől.

A Coco Breeze Gel kifejezetten a mellbimbók izgatására készült, de orális szex közben is élvezheti. Tesztelőink elmondták, hogy a gél hatása könnyen átterjed az ajkakról az intim részekre, és tökéletesen működik, különösen a csiklón. A szabadalmaztatott Frescolat® formulának köszönhetően a hölgyek jelentős, erősödő hűsítő hatást fognak tapasztalni, ami fokozatosan intenzív vérbőség növelővé válik.

A szép, papírdobozba csomagolt, fényűző üvegpalack ajándéknak is megfelel, és évforduló, születésnap vagy Valentin-nap ünneplésekor párja kedvében járhat vele.

Kicsit fájlaljuk a stimuláló gél magasabb árát, de a népszerű prémium márka, a Bijoux Indiscrets minőségi termékénél megéri egy kicsit mélyebbre nyúlni a zsebben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kókuszos stimuláló gél mellbimbókra Coco Breeze (10 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem