Betöltés...

XXL Análdugó tapadókoronggal Devil (26,5 cm)

Ár: 12.760 Ft

XXL Anal plug Devil a méretével izgalomba hozza az extrém behatolás tapasztalt ínyenceit, akiknek már mindenféle méretű trófeák vannak elrejtve a fiókjukban, és egy anális játékot keresnek a maximális töltéshez. A stabil széles tapadókorongnak köszönhetően kényelmesen ülhet különböző pozíciókban, és intenzívebb orgazmusokat élvezhet.

A hajlékony lekerekített csúcs megkönnyíti a játék behelyezését. Szeretjük a jelentős bordázást a tű teljes hosszában, amely intenzíven ingerli az anális falakat és a prosztatát a behatolás során.

Csak minőségi tanúsított segédeszközöket tartalmazunk. A puha tapintású, ftalátmentes PVC anyag nem okoz allergiás reakciókat a bőrön és könnyen tisztán tartható.

Az anális dugó vízálló kivitelű, így játszhat vele a zuhanyzóban vagy a forró kádban. Egy erős tapadókorong tartja a dildót a csempén vagy a kerámia fürdőszobai csempéken.

Tesztelőink a tűt leggyakrabban szex közben vagy edzésre és a hátsó ajtó fokozatos nyújtására használják. Megállapítottuk, hogy a játék hasznos az ökölgyakorláshoz is. A hölgyek élvezni fogják mindkét lyuk betöltését.

Figyelembe véve a Devil butt plug XXL méretét, különösen a tapasztalt lúgosok számára ajánljuk. A kezdők azonban ízlésüknek és aktuális preferenciáiknak megfelelően választhatnak más játékot is az elefánt kínálatunkból.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "XXL Análdugó tapadókoronggal Devil (26,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem